Let's dance

Mat-Tina och Tony är mitt hjärtas favoriter, Susanne smälte jag överraskande för, Ulf lider jag med, jag tror han tar det hela mycket allvarligare än han tål, och grisbonden kan man väl inte annat än hoppas på.

Skönt att Agneta är utbytt.

För Agneta.

Da Silva gillar jag vem de än dansar med.

Cecilia och Richard puttar vi först tycker jag.

Mi och Tilde kommer att åka ut av sig själva.


Let's dance är viktigt.

Det är viktigt att engagera sig,

bestämma sig för vad man tycker och känner.

Det är viktigt att hålla koll på hemsidan,

så man vet vad som sagts och gjorts.


Det vill jag slå fast.

#1 - - Elin:

Cecilia fick vi ju lite, lite svårt för redan förra säsongen. Mat-Tina balanserar lite på alldeles-för-äckligt-präktig-gränsen. Men klart att vi håller på Tony! Och Da Silva. Får man hålla på nån av proffsen förresten?
Kramkram

#2 - - Irving:

Jag missade faktiskt Let's dance. Men jag såg Stjärnorna på slottet och Peter Stormare är en fantastisk människa. Se reprisen om du inte såg det i lördags!

#3 - - O:

Varför vill kändisarna vara med i Let´s Dance? Peppe Eng, Lasse Brandeby och nu Uffe Larsson valdes de ut bara för att vi tittare skall ha någon som är sämre än vi. Jag tycker så synd om dem. Som de får kämpa och slita och ändå alltid vara sämst. Det borde finnas pris för framsteg i förhållande till förutsättningar. Mina favoriter är Tony och bonden. Den kvinnliga domaren längst till vänster tycker jag inte särskilt bra om.
Kram

#4 - - Jenny Tistell:

Nä Tina! Jag håller med dig i mycket men här går gränsen!! Alla dessa knäppa program!!!!!!!!!!! Usch nej! varför ska vi tycka och känna så mycket om andra människor? Varför ska vi uppmanas att kategorisera, rösta, rösta ut, bedöma, värdera etc andra människor??!! Ska vi inte uppmanas i annan riktning?

#5 - - Mari:

Inspirerad av denna blogg gick jag nyss in på svt:s hemsida och sökte på Tranströmer. Jag hittade ett avsnitt ur Babel från september 2006, där man fick se och höra en av Tranströmers dikter växa fram. Det var jättefint! Läste någonstans att en av Birro-bröderna gjort en intervju med T. så det var egentligen den jag sökte, men hittade den inte. Fick även lite ny inspiration genom dig Tina att ta mig an Stieg Larssons böcker, vilke jag av någon anledning inte känt mig sugen på att läsa, trots att de prisas av så många (eller kanske därför...).
Let's dance har jag ingen åsikt om denna säsong, men jag tyckte faktiskt att det var kul förra omgången, de gånger jag tittade. Många var ju imponerande duktiga!

#6 - - Helena:

Vill bara säga att jag också saknat dej här! Men när jag oroat mej för mycket har jag tröstat mej med att det varit en viss aktivitet på din Facebook... Fast Let's dance har jag inte mycket till övers för, men vad gör det? Kram!