Nesligt

Jag kissade på mig!

(och genast tänkte jag: Kan jag skriva om det här på bloggen? Klart jag kan. Närapå att jag måste... )


Men jag har ju läst att det inte ska drabba de musklerna!


Nej, inte den här sjukdomen.

Men jag är ju en vanlig 43-årig kvinna med inkontinens i generna, som slarvat med knipövningarna, också.

Om sen sjukdomen gör att det är ett visst bök och besvär, med lyft och drag, förknippat med varje toabesök, så att man ransonerar dem så mycket det går,

så är det väl inte konstigt om det förr eller senare sker ett missöde.


Jag ska inte ransonera mer.

Och så säger vi att det hjälper.


Man ska odla sin optimism.
#1 - - Jenny Tistell:

De där knipövningarna....



#2 - - Gudrun G:

Undrar just om de där knipövningarna hjälper? Hur gjorde damerna förr? Innan knipövningarna fick sitt uppsving via Lanerfeldtskan så droppade ju inte kvinnorna omkring. Kanske fanns det något annat trick som nu är bortglömt eller bara fungerar på landsbyggden? Tipsa gärna för vi är nog flera som behöver tips!

#3 - - ylva:

Knipövningar är skittråkiga. Jag har gjort såna och ändå känns det som att det mesta av innanmätet läcker ut när jag provar vår härliga studsmatta. Inte bara känns förresten.. Det retar mig oändligt att inte kunna studsa, dels för att studsmattan var dyr och därmed bör utnyttjas till fullo, dels för att det är så himla kul med studs. Knipövningar är som sagt skittråkiga och vad har man för sitt slit med dem? Inget. Eller gjorde jag dem för slarvigt? Skulle jag gjort oftare? Hade hela innanmätet läckt ut om jag inte gjorde dem? Såna där irriterande svar som man aldrig kan få svar på. Kan man hoppa med en permobil?