Haha

En flicka klev på bussen,

råkade tappa godisen hon hade i munnen

men fångade snyggt upp den med vanten

och stoppade den i munnen igen.

När hon skulle köpa biljett sa busschauffören:

 

- Har du fått ludd på karamellen?

 

- Nej, jag är faktiskt bara 9 år, sa flickan.

 

Hahahahahahahahahahahahahhahahah.

 

Det tycker jag är jättekul!

 

Tänker mig en storbystad chaufför som blir alldeles konfys av svaret hon får.

 

Hur mycket sorg man än bär på

kan man skratta.

 

Just den här historien har fastnat hos mig och jag skrattar så fort jag tänker på de två replikerna.

 

Har du en sån?

#1 - - Isan:

Ja! Min favvo:



-Var kommer du ifrån?

-Arboga.

-Det hörs inte.

-ARBOGA!!!!!!!



...kanske gör sig bättre "live" än i skrift, men versalerna tyder väl ändå på att rösten höjs, just för att det ska "höras".



Eller en liten fräckis:



Hönorna står i hönsgården och pratar om den nya tuppen.

-Han eggar mig så jag får pippi!

-Konstigt, med mig är det precis tvärtom.



:)



/ Isan

#2 - - Mari:

Jag skrattar åt den här typen av historier:



-Mamma, mamma, hur långt är det egentligen till Amerika?

-Tyst nu unge och simma vidare!



och en lite värre...



-Mamma, mamma, varför är lillebror så röd i ansiktet?

-Tyst nu unge och stäng ugnsluckan.

#3 - - Ylva:

Kärt barn har många namn men "karamellen" var nytt. Mycket fint tycker jag.

Min favvis är: - Vet du vad norrmannen sa när han blev skjuten i pannan?

- Nej.

- Det var nära ögat.



Jag blir varm och glad över att du fortfarande har en massa skratt i dig.

#4 - - Kicki:

Jag tänker på min kompis som blev fast på ett jobb och sms:ade sin praktikant som satt på hennes rum och väntade: Håll ut. Jag kommer!

Trodde hon.

Sms:et hamnade istället hos en gammal pensionerad manlig kollega. Gissa om han blev förvånad - och förväntansfull. Hon höll aldrig på att bli av med honom efter det. Det här kan jag tänka på och garva lite åt varje dag.

#5 - - Jenny:

helt underbar historia!!

När jag var barn, ca 7 år fick jag följa min öldre syster och äldre styvsyster att titta på grabbarnas hockeyträning. En av killarna skulle vara lite busig med mig och sa "jasså, är du hårdingarnas hårding" och jag svarade bistert: Nä jag heter Jenny

#6 - - Isabella:

- Se upp för trappan!

- Vilken trap-pa-pa-pa-pa...



- Se upp för stupet!

- Vilket stuuuuuuuuuu...

#7 - - Ylva L:

Lillebror var sådär 3-4 år, drömsk som vanligt - utan riktig koll på omvärlden. Denna dag skulle familjen på jobbets julgransplundring. Pappan hade tidigare förklarat ungefär vad en julgransplundring var för något. Hela morgonen gick, frukosten åts, pyjamasar byttes till finkläder, inneskor packades ned och så till sist ytterkläder på och iväg till busshållplatsen. När lillebror i sin sittvagn körts in på bussen inser han plötsligt att han inte var kvar hemma - "Ska vi nånstans?". "Ja....vi ska ju på julgransplundringen..." Efter en liten stunds fundering säger sedan lillebror "Har vi med oss granen?".



Lillebror är naturligtvis vår egen lillebror, som var så disträ när han var liten att han eventuellt missat att familjen släpat en julgran hela vägen hemifrån till bussen. Alltså, det hade inte förvånat honom. För de som sett "Adam och Eva" så liknade detta tillfälle väldigt mycket scenen när Björn Kjellman pratar och pratar medan Tintin Anderzon ordnat nyårsfest.



Historien är inte i samma schanger som din, men förmodligen den som bäst får mig att le när när som helst. Historien om karamellen visar att jag brytt mig betydligt mer om sexuella trakasserier än du, Harpasione. Jag ser definitivt en gammaldags,gubbig, manlig busschaufför framför mig, och då är historien bara kul för att flickan har svar på tal.



#8 - - O:

Tack för ett gott skratt! Tycker det är en underbar historia och tänker på den stackars bussföraren som kanske drömmer mardrömmar efteråt och är rädd att bli anklagad för sexuellt ofredande. Så tokigt det kan bli när han/hon ville vara trevlig!

Själv kommer jag inte på en endaste historia. Trots att jag funderat i flera dagar nu.

#9 - - mAria:

I Norrbotten är det väldigt roligt med folk som pratar Överkalix-målet.



En äldre Överkalixbo står och väntar på bussen. Men den buss som han kliver på är en turistbuss fylld av en stor delegation från några afrikanska ambassader. Mannen ser sig omkring:



- Har det prönnit i pössen?



(-Har det brunnit i bussen?)

#10 - - Hanna Å:

En historia som är sorglig men ändå underhållande på ett mycket morbidt vis inträffade bland min pojkväns vänner.



Min pojkvän är polskfödd och på en fest i Polen (för ett bra tag sedan) söp festdeltagare till (och vem vet vad mer de proppat i sig).



Polisen blev i vilket fall inringd till höghuset där festen hölls, nedanför låg nämligen en väldigt död kille vid/i en låda - med texten "Mission to mars".



När polisen tagit sig uppför alla trappor och brakar in på festen så står deltagarna och är precis i färd med att skicka ut nästa kille genom fönstret i en ny låda

- märkt "Rescue mission".



De hann som tur var stoppa dem innan han gick samma öde till mötes som sin polare nedanför. Ingen blev fälld för den första killens död eftersom alla (inklusive han själv) varit både fulla och med på det.



Det lustiga är att när vi var i Polen förra året sprang vi på några random tjejer som börjar berätta historien (ganska modifierad) för oss. Den har alltså under åren gått och blivit en polsk vandringshistoria! Mycket suspekt på alla sätt och vis.