Smart Ingemar!

Tack!
Nu vet jag att det var du på riktigt. ,
#1 - - Mattias:

Att ge någon nåt att leva för... Det är stort! Att ge nån som DIG nåt att leva för... Mer värt än den överlägsnaste världcupseger, kan jag tänka mig.



Grattis båda två!

#2 - - Ylva L:

Men Tina, det vet du väl inte? Du måste fortsätta vibrera ända till i vår när första programmet sänds. För att se vem som egentligen sitter var...



I sanning dubbelsmart.

#3 - - Matias:

Oklart uttryckt av mig där... "nån som DIG", vad menar jag med det? Jo förstås att du är en kämpe. Klart det måste vara speciellt att ge en kämpe nåt att kämpa för.



Ylva: Smart tänkt där...! Tina... Andas på!

#4 - - Helen.L:

Vibrera vidare......Jag säger detsamma till min Stefan.....vibrera,vibrera...



Å,så klart NU håller vi på Ingemar..... :)

#5 - - Irving:

Tänk Tina- Ingemar Stenmark! Det är stort!

Kram

#6 - - annika:

Såklart det är på riktigt! Härligt!

#7 - - Anonym:

#8 - - En annan Tina:

Så himla roligt att självaste Ingemar Stenmark har blivit en av dina bloggläsare! Det gör mig glad!

#9 - - Tette:

Härliga minnen namnet Ingemar Stenmark ger! När lektionerna stannade av och tv:n åkte fram för att HELA Sverige stannade när han åkte utför, eller när jag satt hemma, med penna och papper, och noterade mellantider och sluttider på alla som åkte, för att till slut konstatera att Ingemar gjort det igen. Vunnit! Det var magiskt, jag tror inte att någon idrottsman/kvinna någonsin kommer att få Sverige att stanna igen som hans framgångar i backen gjorde. Om Du läser detta Ingemar, så stort tack för fina upplevelser framför tv:n och för fina minnen. Och till Dig Tina, vad roligt att en så celeber gäst tittar in till Dig ibland.