Va??

,Är det någon som skojar med mig?
Ingen kan vara så lumpen? Va?

INGEMAR STENMARK!

Här på min blogg?
Hur ska jag få veta om det är sant?

Jag vibrerar.
#1 - - Franck:

Om det är sant är det STORT. Jag hängde med alla andra på högstadiet, alla lektioner la ner och vi sprang till dom salar där det fanns TV och såg på Stenmark. Mössan, mannen som sladdat efter målet och tog upp glasögonen, och sa det där självklara. Och du har honom på din blogg!? Och vem om inte du!

#2 - - Mattias:

*s



Underbart! Klart det var han - varför skulle det inte vara det? Herregud, Lyssnarnas Sommarpratare, varför skulle han inte ha reda på dig?

#3 - - Sussie:

Nej ingen kan vara så elak och lumpen!! Personligen tror jag verkligen att det är han! Hoppas att han tar kontakt med dig på annat sätt så att du slipper fundera...och jag håller med föregående talare..."klart att det var han...varför skulle han inte ha reda på dig" Kära Tina... vi är så många som beundrar dig! Varför skulle inte han vara en av dem!

Tänk positivt! Det var han! Självklart!

Stor kram!!

#4 - - Frun:

Jag håller med ovanstående, varför skulle någon utge sig för att vara Ingemar Stenmark. Det är nog ganska starkt även för en så känd person att få läsa om hur starkt han påverkar andras liv fortfarande, precis som du gör. Du sätter avtryck i allas liv som kommer i kontakt med dig via bloggen och säkert ännu starkare för de som följer dig IRL.



Jag hoppas att IS tar någon annan kontakt också, det går säkert via SR att vidarebefordra ett meddelande till en sommarpratare t.ex.



Du är inte ensam om att se fram emot mästarnas mästare, de ska vara glada att de inte behövde tävla mot dig med din styrka och envishet s!



Kram

#5 - - Sven Lindh:

Sven Lindh i Mora här



Jag är fullständigt övertygad om att det är Ingemar Stenmark som hälsade till dej. Ingen skulle komma på att göra detta i hans namn för han är djupt respekterad och älskad. Precis som du är



idag ska jag vinka till dej när jag går i passgång över fotbollsplanen vid Hemus skidstadion i Mora på adressen nedan



http://kamera.mora.se/skidstadion.php



Den passgående vinkaren Sven Lindh....dont miss it

möjligtvis kan jag för att imponera - mera -göra en fingerad målvaktsräddning av fingerad boll där i målet....vem vet



Ha det gott



Sven

#6 - - Ingemar Stenmark:

Det är jag som är näst längst till vänster från kameran sett bredvid Maria Brandin i första avsnittet av mästarnas mästare.



Hälsningar

Ingemar

#7 - - Lasse Nitare:

Säger som min (och Tinas) vän Ylva i förra kommentarerna - "Tack Stenmark för att du får vår favorittjej glad igen!"

#8 - - Ylva:

Tina - du är mästarnas mästare på alla sätt och Ingemar - jag kommer att hålla varenda tumme jag har för att du ska hamna i samma skara som hon!

#9 - - Ann-Marie Alexandersson:

jag är väl bakom flötet helt, men hur kan någon annan skriva i Tinas blogg?

#10 - - Bitterfittan:

ja....vad säger man, det är bara Tina som får till det med stenmark! :) Tänk vad coolt att ha en sån down period och få Ingemar Stenmark att klappa en på axeln



Nu hejar vi alla på dig Stenmark!

#11 - - Ann på Hbu:

En gång på en personalfest var du o jag i samma lag, Tina. Det var nån sorts frågesport och man skulle svara genom att snabbt sjunga en sång som passade. Minns inte exakt. Men jag minns hur vi sjöng för fullt och skrek av skratt. Vi tog många poäng. Det har du fortsatt med.

Tacksam kram för dina blogginlägg från mig

#12 - - annika:

Klart det är! Och det går int att beskriv för någon som int förstår :) Vi älskar dig TIna, Allihopa! Kändis som okändis.