Rar

Jag ser aldrig någon stanna bakom bröddisken
Och suga lite slem
Med sin sugväska.

När jag stannar bakom bröddisken och suger slem med min sugväska.

Varför sitter ingen annan i permobil som körs av en assistent och har en till assistent som går bredvid
Och drar en sugväska.

Över huvud taget
Är det väldigt ont om sugväskor

På hjul.

Det som är så PRAKTISKT.

#1 - - Karin:

Härligt att du tar dig ut med din sugväska!! :) KRAM

#2 - - Karin B:

På tal om slem, var det du som blev påskloskan i er familj idag ?;)

#3 - - Anmaja:

Du är ju bara för skön!

Kanske jag skulle skaffa mig en sån då.

Anmaja

#4 - - Anmaja:

Du är ju bara för skön!

Kanske jag skulle skaffa mig en sån då.

Anmaja

#5 - - Anmaja:

Nu blev det välan lite för mycket ändå,

två kommentarer i rad och nu tre...

#6 - - Lisa:

En sugväska på hjul. Jag är avundsjuk, för jag släpar runt på en sugväska som minsann inte har några hjul! :)

#7 - - Kristina S:

Det kan vara så att ganska många drar osynliga sugväskor bakom sig och suger osynlig slem bakom bröddisken.

#8 - - Björn:

Jo, men vi drar nog runt med ganska många olika specialiteter, lite till mans (el. kvinns). Om man tänker efter - eller är lite observant.

#9 - - Karin IM:

Vilka bra grejer det finns! Och på hjul också!-Jag har regelbundet läst din härliga blogg men sällan kommenterat.Ser fram emot att komma till boksläppet i morgon. Kul att det äger rum på biblioteket, eftersom jag är bibliotekarie. Många hälsningar/ Karin IM (70-årig tant med krycka p g a benbrott i vinterhalka) Vi ses.Skall ge akt på dina ögonbryn!

#10 - - Sandra:

Trevligt att se dig i stort reportage i NA :)



/Trogen läsare

#11 - - Anonym:

Kan du vara snäll och lägga undan en bok?

/HME

#12 - - Anita:

du e min idol just nu ..har på väntat att få höra nån som dratt omkring med en sugis på hjul tack för att du orkar med din sköna humor du ligger överst på min idollista måste berätta jag har ju en sån där toa som tvättar mej när jag e klar den gicg sönder o gick inte o stänga av jag reste på mej o så duschade jag på en gång den hadde lossnat lite ok de var nog inte så kul men vill ju skriva om nåt som händer .jag tycker du e solen i mitt liv gå bakom köttdisken nästa gång o tita om du ser nån lycka till med boken hoppas den tar slut fort

#13 - - Gudrun G:

Det sker nog bara en gång i mitt liv att jag sitter i en bibliotekssal och skrattar högt och gott åt texter sprungna ur ett ALS-tillstånd. Otroligt egentligen, men så befriande. Det räcker ju naturligtvis med allvaret i själva sjukdomen. Ändå infinner det sig ofta ett allvar och en stramhet när man möter någon svårt sjuk. Så dumt tänker jag nu, humor är ju det som behövs. Tina, jag kom inte fram och pratade med dig. Det var så många omkring dig. Du hade fullt upp och såg ut att njuta av varje sekund, men tack för en mycket fin samvaro ändå.

Gudrun G

#14 - - O:

TACK! Så härligt att få vara med på biblioteket och få se och köpa BOKEN. Har fortfarande tårar i ögonen, men är "glad i magen". Vilken känsla att få se dig med egna ögon! Det kändes större än om drottningen varit på besök.

(Undrar om tvestjärten förstod hur fint sällskap han valt, när han promenerade på ditt ansikte)

Ha en skön kväll!

#15 - - Lisbeth:

Snittar, bubbel, snacks, goa människor, fantastisk musik och världsbäst litteratur! Denna eftermiddag hade verkligen allt! Tack Tina och alla andra "fixare"! När kommer uppföljaren? ;)

#16 - - Lisbeth:

Snittar, bubbel, snacks, goa människor, fantastisk musik och världsbäst litteratur! Denna eftermiddag hade verkligen allt! Tack Tina och alla andra "fixare"! När kommer uppföljaren? ;)

#17 - - A:

Bråttom blev det men jag hann iallafall förbi en kort sväng och säga hej och få med mig ett par ex av Bästa Boken. Underbart att se dig med nära och kära och alla fansen!

#18 - - Håkan med Gerd, och Petter den här gången!:

Grattis till släppfesten!! Jag förstår av kommentarerna här och av vad sonen Petter berättat, att det var en lyckad tillställning på Biblioteket i dag. Hoppas du mår bra av strapatserna och kan njuta av minnesbilderna, kanske också medan sugen surrar och slurpar.

#19 - - Boman:

Där jag jobbar sitter sugväskan på permon. Och vi går undan lite om det behöver sugas, för att slippa gloendet.