sitter så illa så det är ett under att det blev så här mycket skrivet..

Ni är alla så rörande eniga om att det kommer att gå över.

Alla som skriver kommentarerna iallafall.

Det är övertygande.

Ok, jag tror er.

idag har jag bara fyra millimeter hår på huvudet och har sett filmen Allt eller inget. Sånt muntrar upp. Dessutom har jag lapat sol på altanen, och uppskattat det.
Respirator eller ej,.
#1 - - Karin:

Ja du denna efterlängtade SOL!!! Har varit underbart att få sen den igen och bara sitta ute och njuta! Vad härligt att du också fått se den idag! KRAM

#2 - - Gudrun. G:

Härligt! Du låter som om du slängt dig över mållinjen i ett maraton. Svettig,men lycklig! Du rubbar naturens cirklar. Välkommen tillbaka igen!

#3 - - Linnéa Lindéh:

Heja Tina!!

#4 - - Taran:

Du är litet av ordens mästare.Med några meningar förmedlar du feelgood så man blir avundsjuk!Och (o)avsiktligt rolig jämt då:4mm stubben och filmen Allt eller inget.Filmen efter hårklippningen?Jag har också kort(och kalt)året runt;jag älskar att ha håret kort,speciellt på sommaren.Jag unnar dig varje uns av det goda i livet och är glad att du hör av dig då också!!Kram

#5 - - Livet just nu:

Så bra! Jag var lite sur ett tag över att solen var försvunnen. Men den var hos dig och då gör det ingenting! :-)

Låter skönt med frillan, ibland undrar jag hur jag skulle se ut i just så kort hår. Onekligen enkelt att sköta.

Skönt att du är tillbaka. Puss på pannan!

#6 - - O:

Läser och begrundar dina ord och tankar. Vad kan jag säga för att ge nytt mod muntra upp. Vad kan jag göra,som tack för allt du lärt mig!

4 millimetersfrisyren skulle jag gärna prova, om jag inte var så feg.Skönt att du åter känner att du kan njuta av solen. Hoppas på en skön söndag. Kanske en tur till Stadsparken.

Lätt viftning med solfjädern :)

#7 - - Tessa i höghuset:

Hej! Nu har jag köpt din bok. Jag har tänkte länge, men nu blev det äntligen av. Ser fram emot läsningen. Härligt att du fått lite njutbar sol idag.

#8 - - Skramlan:

Jag ska klippa mig på tisdag ska bli skönt för nu är håret för långt. Brukar låta köra med maskinen, 6 milimeters skäret på vissa ställen och 13 milimeter lite också. I min ungdom hade jag hår som räckte ner till rumpan, stor skillnad va? Saknar det inte kan jag säga men har testat det också.

#9 - - Alex:

Jag kan väl, på sätt och vis, tänka mig din uppgivenhet. Att döma av det jag läst, sett och hört om och från ALS-sjuka personer så blir den svår att hålla stången i längden. Men du tycks ju ha mer än många att leva för; eller så är det ditt synsätt som får det att kännas så.

#10 - - ewa:

Det känns gott att få vara med på ett hörn och vara rörande enig! Trots att vi inte känner varandra. Du är vår gemensamma nämnare. Jag hoppas innerligt att du förstår hur mycket du betyder för väldigt många personer som inte har träffat dig eller varandra. Du är en stjärna i våra liv!

Varm tanke!