Dagens visa

EjdöblifriskejdöblifriskEjdöblifrisk. Ejdöblifrisk EjdöblifriskejdöblifriskEjdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk. Ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifriskejdöblifriskejdöblifriskejdöblifrisk. Ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifriskejdöblifriuskejdöblifriskejdöblifriskejdöblifrisk. Ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk ejdöblifriskejdöblifiskejdöblifrisk
#1 - - Anne-Marie:

Oj! Det var en besvärjelse som heter duga. Önskar av hela mitt hjärta att den hjälper. Hur lång tid tog det att skriva den? Det har visst smugit sig in några "bli fisk" också, men det vill vi helst inte att du ska bli ;-)

#2 - - Sandra:

Kram!

#3 - - Franck:

Stämmer in i refrängen!

#4 - - H:

nittinollnollförtiniostreckåttanittinollnollförtiniostreckåttanittinollnollförtiniostreckåttanittinollnollförtiniostreckåtta



nittinollnollförtiniostreckåttanittinollnollförtiniostreckåttanittinollnollförtiniostreckåttanittinollnollförtiniostreckåtta



nuhellreänsen

#6 - - Mari:

Å, vad jag håller med!!!!!!!

#7 - - Kristina S:

Jag känner mig lite som på en IQ test som jag inte alls klarar av. Frisk, fisk, friusk. Inga mellanslag. Många mellanslag. Finns det några mönster här? Eller bara små misstag?

Ska du bli en fiskavatar?

Finns det inget mittemellan "ej dö" och "bli frisk"? Jag känner mig ofta lite trött och gammal, men ändå ganska bra och OK. Man är ju liksom på väg att dö iallafall.

Är det en besvärjelse? Önskar Dig styrka fast jag inte riktigt förstår! Kram.

#8 - - Ann-Marie Alexandersson:

Orkar inta ta in innehållet. Jag letar rytmen, melodin i stället och ser den inte. Hur har det låtit i ditt huvud?

#9 - - Ylva L:

Bra text. Jag sjunger med, sak samma vilken melodi.



(Detta med fiskar känns också som en Monty Python-scen. Någon hör fel, den mässande kvinnan i permobil blir plötsligt en gädda. Du skulle ha platsat i deras manus-gäng.)

#10 - - suss:

Hela mitt hjärta sjunger med...

Känner smärtan i varje ord...

i varje bokstav...

mellanslag eller inte...

vissa felskrivna ord eller inte...

budskapet är klockrent och det träffar mitt i hjärtat!!



Kram från lilla jag

#11 - - Skramlan:

Jag fick läsa bokstav för bokstav för att fatta, talet som jag har till min skärmläsare i datorn fick spader. Och det såg helt komiskt ut så visst, här kom lite skratt. Såklart ett kanonbra mål, att trots en svår sjukdom vilja leva! Det kan man komma hur långt som helst på. Lycka till!

#12 - - Anonym:

http://www.ullacarinstiftelse.se/ge-en-gava#fragor-och-svar



I klartext: skänk en slant till ALS-forskning (900049-8). (Hellre nu än sen.) Många bäckar..



(Mirakel finns oftast inte, men forskning finns!)



#13 - - Anmaja:

Ja bättre bli en fisk än dö.

#14 - - Karin H:

Jag undrar om det går att bromsa förtvivlan genom att tänka korta perspektiv? Nästa trevliga stund. Nästa radioprogram nästa film nästa email? Att styra förbi paniken? Alla ska vi dö men om vi tänker på det blir det så jobbigt att leva blir plågsamt. Vi tänker på något annat och låter döden komma då den kommer. Som en varm omfamning i slutet. Allt det andra vi kan, se och höra och tänka får vi njuta av nu. Små små steg kan ta oss över svåra bergspass. Ett steg till, ett steg till inte titta på toppen och förtvivla att vägen ser så lång och svår ut här nerefrån, en sten där, gå upp till den. Kolla en fjällviol!, många många små trötta steg till, sen, hör vattenfallet! Massor med små envisa nu-steg och godare tider kommer. Plötsligt faller tusen gyllene löv och man hinner se dem. plötsligt skrattar någon så hjärtligt att man bara blir glad. Förstår och respekterar att denna övningen inte är lättare när man är sjuk, och den är jättesvår när man är frisk.. men det är det enda sätt jag vet. Önskar dig massor av lyckostunder!

#15 - - MB:

Du är verkligen tokig! (Positivt menat!!)

#16 - - Ninni!:

Jag skänker också en slant till ALS-forskningen och stämmer in i din refräng. "Ejdöblifrisk" - du behövs! Alla behövs vi mer eller mindre, men du behövs mycket. För friska och för sjuka. Din blogg har betytt oerhört för så många!

#17 - - Ninni:

Förlåt, "...betyder så mycket för så många", skulle det såklart vara....

#18 - - Ninni:

Förlåt, "...betyder så mycket för så många", skulle det såklart vara....

#19 - - KaosJenny:

Vaknar jag imorgon bitti och är en äkta häxa som kan trolla på riktigt kommer din adress bli den andra adressen där det märks. På den första bor min kompis med sin sjuka 4 åring. Kram på dej

#20 - - M Anneli A:

♥ Kramar ♥

#21 - - Mini:

Aj, det gör ont att läsa. Ont i magen, tryck över bröstet, tung i huvudet. Jag har själv känt den där paniken, när jag var däckad av cellgifter för några år sedan. Den där paniken som är fylld av både förtvivlan och ilska.

Jagönskarjagönskarjagönskarjagönskarjagönskarjagönsar....

kram Mini

#22 - - Ann-Marie Alexandersson:

Du är mycket utöver det vanliga. Jag vrålgillar dig!



#23 - - Sofie:

Har du möjlighet, se The Secret! Lycka och kärkek

#24 - - Mette:

Åh. Lilla du.

#25 - - bitterfittan:

jag skulle bli väldigt förvånad om du blev en fisk faktiskt. Skulle se lite roligt ut i permobilen liksom. Det var förresten väldigt länge sen jag såg dig. Flytten tog mig bort från socialisering....som du också förutspådde.



Jag skulle bli väldigt glad om du blev frisk dock!