Alltid se framåt

Hur blir man satanist?
Jag känner att jag nästan är det
men skulle vilja vara med i en klubb med likasinnade.

När solen går ned börjar livet...
#1 - - Håkan mG:

För att inte tala om när månen går upp!

#2 - - Ylva La:

Du din satanist, nu är det Valborg!

Ligger Ragnar i startgroparna?

Ni andra? Om ni inte kan det utantill, så finns tidernas bästa Valborgstal att läsa här: http://harpasione.blogg.se/2009/april/

#3 - - Maggan:

Tack Ylva La för du visade oss till det suveräna Valborgsmässoaftonstalet....så mycket sanning det finns i det, oavsett om man är satanist eller inte...Glad Valborg på er alla här i bloggen...Brrr, säger jag, huttrandes i kylan och närapå att blåsa bort i vårstormen /Kram

#4 - - O:

Tack för påminnelsen Ylva! Svårt att förstå att det gått 4 år sedan det talet! Lika sant nu som då! Och vi har fått fortsätta beröras och skakas om av dina tankar och åsikter.

#5 - - Kristina S:

Ja, det var ett bra tal! Tack Ylva La för länken. Det är nästan ännu svårare på våren, med all obligatorisk lycka, när man inte redan har det bra.
Jag var på stan nyss. Kom hem och med lättnad stängde dörren bakom mig. Tur att man inte behöver gå ut ikväll. Det är någon sorts hysterisk stämning, med mycket skränande och skräpande. Är alla sååå lyckliga, eller försöker de att bevisa det?

#6 - - håkan o Gerd:

Den här bloggen värmer

#7 - - Hanna:

Jag tycker att du är fantastisk

#8 - - Kristina S:

Du är tom. fantasatanisk!

#9 - - Ann-Marie Alexandersson:

Svårt att kommentera detta. Om du var satanist skulle du nog varit död för länge sen. Nej, det är en sav som stiger, en urstark livskraft som finns i dig. Jag tänker bl.a.på det där fantastiska blogginlägget när du liknade oss människor med fallna träd. Minns du?

Svar: Jag minns. Det var bra.
Harpasione

#10 - - Kajsa:

Satanist? Japp! Äntligen!

Paragraf nr 1: DJUR måste var uteslutna som offer för våra djävulska gärningar.

Alltså:

Inträdeskrav?
Agenda?

Svar: Djur kan jag absolut tänka mig att ge mig på.
Harpasione

#11 - - Kristina S:

Äsch du Tina! Här trampar du några heliga kor på tårna (hovarna?). Jag är överens med Kajsa att det är onödigt med djuroffer. Annars kan jag gärna vara satanist jag med.

Svar: Klövarna.
Harpasione

#12 - - Kristina S:

Tack Tina! Du har alltså trampat några heliga kor på klövarna. Mer exakt mina och kanske några andras heliga kor. Djur misshandlas grymt på många sätt i vår civilisation. Inget att skämta om. Naturen är också ganska grym i och för sig. Men vi människor (som har lyft oss över naturen) kan vara grymmare och dessutom ofta på ett helt korkat sätt.