Krångel

Allting blir väldigt väldigt besvärligt när man inte kan röra sig och inte prata. Mitt bankkort funkar inte säger de. Vilket av korten? Var funkar det inte? Vilket felmeddelande? Inte vet jag. Ändå ska jag be assistent ringa banken eller ? Åka till banken kanske? Det tar en förmiddag och måste ske en dag när rätt assistenter jobbar. De assistenter som KAN åka buss. Men de lär sig aldrig om de inte får prova. JAG VET. Men jag orkar inte vara objekt för lärande längre. Fast jag vet att jag gräver min egen grav med den inställningen. Nej jag får väl se om jag kommer någon vart med kortet... Själv skulle jag tittat in på banken på väg hem från jobbet bara.
#1 - - Franck:

Vadå gräva din egen grav. Vi vet att du har inställning! Men med den tidsåtgång du har på det mesta, borde du inte prioritera vad du måste göra själv och inte? Bankärenden låter inte på mig som något du borde lägga först i burken (enligt den där metaforen om stora stenar, grus och sand, ska jag återge den?)! Alla prioriterar, kan inte ett viktigt bankärende ingå i tjänster du kan ta del av? Med tanke på tidsprioriteringen, kan du inte få en kontaktperson SOM BARA KOMMER OM DU TYP BEHÖVER ETT BANKÄRENDE, så kan du gå på bibblan istället? Kan någon annan hjälpa dig (under familjens Afrikaresa)? Går det att fundera på hur man kan lösa detta utan att du måste känna det som att du gräver en grav? Ta hjälp, bankerna har knappt öppet numera och vi står i enorma klasar (vi som inte får plats på stolar) och bara väntar numera (barnen ID-kort, bankkort o s v). Godnatt!

#2 - - O:

Kan det vara så att du har ett Swedbank Visa kort som blivit utbytt mot ett Swedbank MasterCard kort?

#3 - - Ann-Marie Alexandersson:

Prova att be banken komma hem till dig! Du är så exklusiv och speciell att de kanske ser det som en merit om de kan.

#4 - - H:

Ja, kommer hem eller kommunicerar via mejl. Hur svårt kan det vara?

#5 - - Håkan o Gerd:

Å jag gillar:
... Själv skulle jag tittat in på banken på väg hem från jobbet bara.

Annars håller jag med om att någon från banken kunde titta in hos dej på väg hem från jobbet bara.

#6 - - M.B:

Har du internetbank? Isf går det att logga in och beställa ett nytt kort där..som sen kommer rakt hem i brevlådan, iaf har swedbank den tjänsten!
Det mesta går att lösa utan bankbesök numera! :-)


Svar: Det funkar igen...
Harpasione