Forts.

Jag blev avbruten av att ögonstyrningen kollapsade. Men jag lyckades med ögonen dirigera assistent och son att publicera det jag skrivit och starta om datorn. Det är så långt överallt. Jag ser trädtoppar som det tar en timme att köra permobil till. Uppåt är det ännu längre. Uppåt uppåt uppåt... Molnen himlen solen hela hela universum. Vinden finns inte inomhus.
#1 - - Maggan:

Vad skönt att det ordnade upp sig med datorstrulet. Jag håller med dig, inomhus känns det aldrig som utomhus. Att känna vinden mot kinden och att kunna se allt detta storslagna i naturen, tjusningen med årstidens växlingar. Våren är snart här. Att se olika molnformationer och gissa sig till vad de liknar, ett sjöodjur kanske. Jag önskar att du kommer ut så ofta du vill. Det känns som att livet får en annan dimension efter man varit ute, det är härligt. En dålig dag kan förbytas i en bra dag. Kram

#2 - - KaosJenny:

Det är något speciellt med frisk luft.. Marsväder, när solen återkommer... Kram

#3 - - Anonym:

STYRKE KRAMAR

#4 - - Anita:

Ute i universum finns inte heller någon vind ,här på jorden när man tittar opp mot himlen på natten så ser man millioner stjärnor men åker man opp dit så ser man inte en stjärna,det är ljusår mellan varje stjärna tror jag...men jag skulle vilja stå på månen o titta på jorden när den lyser opp en del av himlen..det måste vara vackert...på våren när det är lite varmare kan inte någon skjutsa ut dej så du får titta opp på stjärnhimlen..jag har en stjärnkikare som jag brukar titta i på månen man ser bergen o dalarna de e fint jag har oxo klistrat opp stjärnor i mitt tak o en måne som lyser i mörkret det är lungnande o titta på dom innan man somnar.Kram

#5 - - Ylva L:

Jag höll en liten skrivarverkstad för en femteklass häromveckan. Bland annat skulle de helt kort beskriva vad de just nu kände, hörde, såg. En skrev - appropå skillnad mellan ute och inne - "Det luktar vår". jag tyckte det var suveränt. Det luktar vår. Inne i ett svettigt klassrum. Bara för att solen sken utanför. När jag läste högt höll alla med om att det luktade vår. Och ljuset blev starkare även inomhus.

#6 - - Ann-Marie Alexandersson:

Vinden, ta vara på vinden. Jag har tänkt att det är det sista sinnesorgat jag vill tappa. Vinden gör stor skillnad på ute och inne. Ljuden, bilar o motorcyklar är nog det som jag förknippar med råa våskänslor eftersom trädens grönska inte finns som ljuddämpare.Det är ju så skört med dig, Tina så ingen av oss som skriver till dig kan riktigt förstå. Jag är så glad att du finns. Jag har nog hittat det ultimata huset för klubben. Det finns på öster inte långt hemifrån mig. Vill du så kan jag ta reda på vems skjulen ägs av och fixa inträde. Jag tror det är mycket hästhovar och vitsippor där, när det är årstig för dem.

#7 - - Ann-Marie Alexandersson:

När blev du sjuk, Tina? Det är svårt att komma ihåg handelser i "nutid".

Svar: ,Kände det första sommaren 2006. Diagnos till jul samma år. Vi lärare gör ju gärna allt terminsvis.
Harpasione

#8 - - Ann-Marie Alexandersson:

Fan att jag inte kan stava rätt! Jag ser så dåligt och eftersom jag aldrig fått lära mig att använda tangentbord blir det fel.

#9 - - Anita:

Ann-Marie det gör inget att du skriver fel huvudsaken e att man kan läsa det ..jag skriver som jag snackar jag... jag tycker de e huvudsaken att man skriver..o du skriver jättefint man lever sig in i det.

#10 - - Anita:

lyfte just nu på persiennen oj va de snöar..var är våren ok de e ju bara början på februari ännu..nu kommer min mat en tallrik med grönfoder o ett kokt ägg..min hjälp tycker att jag ska tappa nåra kilon..ok ja e välan lite fluffig såpass att jag suttit sönder toan har en sån där höj o sänkbar o med underredstvätt o torkning..lite japanskt över de hela ..men imorron kommer de en o ska byta ut sitt delen.de här var ju inte så spännande kanske o läsa..men va sjutton de e bara o hoppa över de här kapitlet:) kram

#11 - - Catarina:

Något jag funderat över sedan jag läste ditt inlägg om att du inte får titta på assistenterna om det inte är något du vil är huruvida du känner bättre och sämre kemi med dina assistenter. Kan du känna att denna assistent tycker jag mycket mer om än en annan trots att ni egentligen inte har så mycket "normal kommunikation"?
Förstår du hur jag menar? Jag vet att min fråga är närgången. Om di inte vill svara förstår jag det.

Svar: Känner olika för olika människor gör man om man är blind döv och totalförlamad det är jag helt säker på. Alltså i allra högsta grad även jag.
Harpasione

#12 - - Ann2:

Kom bara att tänka på en sak...Har du nån mobil att titta på? Finns/fanns rätt fina på Moderna museets butik i Stockholm. I två färger svart o rött är vår.
Kanske där jag även fann en som består av ett virrvarr metallnypor. Man kan hänga t.ex. kort, band, fjädrar, prismor,dikter kanske Har inte prövat än...
Februarivårhälsning /Ann
nu hör man en o annan envis liten fågel som filar ibland...:)

Svar: Kanske det...
Harpasione