Något

Träden
är ute
i iskalla regnet
för de sitter fast.
#1 - - ida:

Genialt!

#2 - - Anita:

Håller med föregående talare-...genialt en annan sitter fast med spirorna på annat sätt o de e inte heller lätt försöker o hålla mej fast i blåsten men då upptäcker jag att jag sitter med dom i småsten..jaja de var ju mindre roligt men de kan ju inte alltid vara soligt hoppsan snacka om o vara tråkig men hellre de än o vara bråkig! nu ska jag inte ta opp mera plats på denna sida utan nu vänder jag blad o ber om o få ta ett b ad.

#3 - - Anita:

Hoppsan de jag skrivit åkte iväg..ville bara tala om att de e bättre o skriva något ån ingenting alls...kram

#4 - - Ann2:

...men dina tankar sitter inte fast även om de iskyler... undrar om Barbro Lindgrens naturfunderingar vore nåt för dej. Gröngölingen är på väg och på senare år ett par om fåniga ankor, vedträn i vattentunnan o livet i spillningen på stigarna runt hennes hus på Öland. Kan de finnas som talböcker tro?

#5 - - Catarina i Rosersberg:

:-) Underbart!

#6 - - Snorkfröken slemspår:

Oooops där kom det en motorsåg flygande och vips är man ett bord eller en tusenlapp! Ingen kan någonsin fånga ens tankar eller låsa in dem, det är en jäkla tur. Hatar solen i år, vill ligga en hel november i ett badkar med massor avbubbloroch en trave goda böcker. Är det månne så att man efter klimaktiriet blir missogyn av bara farten! Tänker på Dig tjohoo!

Svar: Jag kan tänka mig att dela både badkar och november med dig. Om jag kunde bada...
Harpasione

#7 - - sr. Carina:

Det är en fascinerande - och trösterik - tanke att vi människor är större inombords än utanpå. En hel värld ryms inuti ett område i oss som vi inte ens vet var det sitter. Och i den världen finns allt det som inte finns utanför - som rörelsefrihet, t.ex. Och friskhet. Och frånvaron från smärta. Jag är tacksam så länge jag får behålla min inre värld, och jag är tacksam att andra har sin.

Kram från sr. Carina, som följer din blogg hela tiden även om jag sällan kommenterar. Men varje dag vill jag veta att du fortfarande finns där...

#8 - - Snorkfröken slemspår:

Jag inbjuder till ett långt bad, inga lyssnare, bara tänkare, under denna vindpinade natts konstgjorda sömntimmar. Ska vi kanske klara baddaren tillsammans. Du får välja sida, eller så växlar vi, för hur skönt är det att sakta glida ned på avloppspluggen... fast jag kanske borde skaffa två badkar för försäkringspengarna, allt för njutningen, då kan vi ligga skavfötters och blinka om vi har lust. Vad säger du om det Tullipanaros? Om jag fick hoppa tillbaka fem år eller så skulle jag bli maskrosräddare, jag med min petimeterträdgård som någon annan säkert räddat till ett bättre liv. Idag, fick jag ett sms, vederstygglig, där någon skrev att hon NU äntligen förstod hur jag hade det och vad hon utsatt mig för, visst är det kul med människor när man ska dö, då ska man plötsligt förlåta dem alla dumheter. Jag har slutat förlåta, och tacka, jag drömmer om att sitta och lyssna på lomen, och bara kunna resa mig och vada ut i en mörk tjärn för att uppgå i lätet och själv bli en fågel, det duger med gråpys faktiskt. Jag vill bli en del av naturen igen, inga kompasser eller stigar, om du längtar efter smaker längtar jag efter olvon, ängslärkor, och INTE en enda människa på mils avstånd. Jag har sett lon och jagats av en arg älg, det saknar jag, tänk att en älg brydde sig om mig så mycket att jag blev sedd som ett hot, eller kanske ville han bara ge mig en tur högst upp på skovlarna. Min favoritsaga som stort barn var "Konga tjur", det är nog bara jag som läst den. Människor som har passione är rika människor. De vet något som ingen annan vet, att under en gammal dyngsta kan de märkligaste familjer bo, jag känner en svartochvitrandig skymningsfamilj, när allt är pest ber jag dem adoptera mig. En bra eftermiddag att få prata med dig, vill inte sova, men inatt ska jag bada bubbelbad med en frände och leva medan jag sover...

Svar: Tack. Fast jag också slutat tacka...
Harpasione

#9 - - Ann2:

Maken till slemspår! Slå er ihop o skriv en bok m tankar o sånt

#10 - - H:

Genom tanken, tolkningen och fantasin lever man.

#11 - - Snorkfröken Slemspår:

Tro inte för en sekund att fantasi ersätter att bada naken i havet, äta en semla, kunna gå ifrån dem man inte vill vara nära. Fantasi är bara ett sätt att kramas i minnet, tro inget annat. För krasst; inte en kotte vill ha en egentligen, man är ett överlevande problem, en tärande person enl vissa politiker. Men om man inte ens kan ta sitt liv borde de väl tillåta eutanasi, vem klarar att flyga till Sweiz.

Bästa frände, vi ses! I natt under olivträden med ett stort glas kallt vitt vin, dansar med några glada olivträdsägare innan vi rullar i säng!

Svar: Berätta om ditt liv Snorkfröken... När vi har dansat.
Harpasione