Jag vet nu

Min ensamhet är min egen nu
Jag fördriver den själv
Med min fria vilja
Väljer jag tv-kanal

Jag är fri

Kom min älskade!
#1 - - Anna:

Vet inte vad jag ska skriva, men känner att jag vill. Tänker så ofta på dej fast vi inte känner varandra och aldrig har setts. Jag hoppas att din egen ensamhet är så bra den kan vara. Varma färgglada hösthälsningar.

#2 - - Snorkfröken af Slemspås:

"Frihet är det bästa ting, som sökas kan all världen kring!"

Jag vill inte vara fri, jag vill bli omhållen, avhållen, omtyckt, värmd av varma händer, stillad i själen av vårens dansande bleka solstrålar. Om mirakler existerade ett uns älskad av någon som uppskattade den jag är och efterlängtad av någon när strömmen gått och jag kan tända en eld fortare än blixten i en gammal gisten vedspis, kanelbulle och varm mugg med riktig choklad, inte O´Boy.

Svar: Jag måste vara fri först för att älska och bli älskad.
Vill du ha mini Mashmallows i chokladen?
Harpasione

#3 - - Snorkfröken af Slemspår:

Jag njuter oerhört av frihet när den är självvald, då är den en förutsättning för min kreativitet och förmåga att glädja mig själv och andra. Men den här hösten fryser jag så otroligt mycket och längtar efter ljuset.

JAAA jag vill ha många mashmallows, kan tänka mig att grilla några över en björkvedsbrasa också!

Bästa kompisvän önskar dig en fin helg, och ett antal grader av frihet. Vill du ha lite av mig så kan du få frihetsgrader mot lite handhållning och en skräckfilm *s*!!!

#4 - - Ann2:

Man vill vara med här, men hur? Tyckte inte blomlådor behövdes i somras med all grönska utanför fönstret, men nu! Lade avklippt luktärtsrufs i botten o jord från deras stora kruka ovanpå. Nu står korta kvistar med kaprifolens röda bärknippen i en och Kärleksört bland gråsilvriga klematiskvistar i den andra. Bären kommer nog mesarna att äta upp. Kanske man kan sitta stilla bakom rutan o åskåda deras höstfest. Sen blir det torra solrosfrön...