Min mamma

Jag har en snäll mamma
Jag tycker mammor ska vara snälla
Snälla mammor lägger sig inte i
i onödan
Snälla mammor tycker om sina barn
och blir nästan aldrig arg på dem
Snälla pappor finns säkert också
Men min pappa ska jag berätta om en annan gång
#1 - - Slemmet:

Vad gör man om man har en mamma som inte är snäll och aldrig varit snäll och som hatar slem? Idag har slemmet klippt sitt hår, ja inte själv, med en lycklig frisör som fick klippa en supermodern frisyr med rakade delar och långa delar skuret som en sorts virvel. Det enda som är ovanligt bra på mig är mitt hår och så saknar jag numera publik så de får använda mig som testpilot. Det blev så häftigt att jag funderade på att färga delar djupblåa! Det är ju ändå ingen fara det är ju bara jag och läkare etc som får reta upp sig. Imorgon får jag ett tufft besked, herr doktor ska ha allvarligt samtal. Då är det bra med lite knäppt hår!

Kram på dig och grattis till en fin mamma!

Svar: Låter skitsnyggt .Vadå dystert besked? Kan det bli värre? Kanske att du förvägras ytterligare vård för det är ingen idé? Ättestupan nästa. Tjoho!
Själv har jag fredagsångest och varken ser eller hör klart
Harpasione

#2 - - O:

En hälsning till "Slemmet" Grattis till en häftig frisyr och hoppas du passar på att färga blått också. Jag har länge funderat på grönt hår, men inte vågat.
Jag hade en snäll mamma och hoppas mina barn tycker jag är snäll.
En snäll mamma borde alla få ha.

#3 - - Litet slem:

Man kan faktiskt förvägras den vård man själv vill ha och behöver, de försöker ju avliva mig av och till, ungefär som dina vikarier, men när de börjar prata palliativ vård så blir jag förbannad. Då tycker jag att de ska erbjuda eutanasi också. Jag vill höra musik på HÖG nivå, ha sex eller vad jag känner för. Jag känner min kropp bättre och vet när det är på gränsen och när det inte är det, är det bara för att sjukvården är imbecill när de får dödsångest de struntar i att följa den medicinska spetsforkningen och låta mig vara chef. Idag är jag både arg och besviken, de vet inte vem de bråkar med! Piss!!!

MEn jag skriver ett mail istället för jag vill inte fläka ut mig här, DU är BÄST! Jag tycker vissa doftljus som luktar natur kan hjälpa mot ångest, i synnerhet tillsammans med naturljud på cd, låter töntigt men kan vara lugnande.

Puss på dig min vän!

Svar: Palliativ blä. Alla är döende.
Harpasione