Ful

Jag känner inte igen mitt ansikte och inte min kropp
Jag är ful
#1 - - Britt-Christine :

Nej! Det är insidan som räknas och den syns i dina ögon! Kram Britt-Christine

Svar: Men insidan mår inte heller bra när jag inte känner igen mig själv. Jag har aldrig varit snygg Men jag har varit nöjd med mitt utseende. För att jag har sett ut som jag. Nu gör jag inte det.
Harpasione

#2 - - TRams men jag kommenterar kommentaren, känner mig upprorisk!:

Insidan som räknas *BAH*... JAg är också ful i synnerhet i mina egna ögon! Det finns detaljer som är ok men jag orkar inte lägga ned tid och pengar för att passa in, kunde jag däremot fixa en vecka helt frisk skulle jag vara den vackraste enbart pga av glädjen att få känna och röra mig!!!

JA jag vill ha en tröja, kanske tre förresten när jag tänker efter. Vet du förresten, jag kan ta ut kurs med sextant, ett ord man inte ska särskriva, det blir väl bra på seglatsen?

EfA Afe

Svar: Sextant blir bra men jag ligger helst i kojen till havs. Jag har åkt med Smyril line till Färöarna. Knaprande sjösjukepiller.Gillar inte öppet hav.
Harpasione

#3 - - Anonym:

Jag tittade på resor med Smyril till Grönland och Island i förrgår som en sista resa. Färöarna är otroligt vackert kanske lika bra som Hebriderna? Jag blir inte sjösjuk utom på stora skokartonger som finlandsfärjor, men så länge jag känner vågorna är det ok. Jag tycker så oändligt mycket om horisonten, hur den är en av få saker som fysiskt för en människa gör oändligthet påtagligt. När man dessutom kan följa vädrets uppbyggnad och klimax cirkulärt så är det fantastiskt. Du beskrev i svaret ovan så perfekt hur det känns när man förändras. Ditt språk är så flexibelt och graciöst, riktigt läckert om man får vara personlig! Du når mig! Fina vän...och människa

EfA AfE

Svar: Att mitt språk når fram är det värdefullaste jag har.
Harpasione

#4 - - håkan utan G:

Här på bloggen och i kommentarsbåset är vi precis så snygga som vi vill!

Svar: Alldeles rätt!
Harpasione

#5 - - Anonym:

Hur har du det? Har suttit och tänkt på dig och undrat hur det går med allt och hoppats du har lite ljusglimtar omkring dig! Själv har jag gjort ingenting förutom läst och slöat!

VAr rädd om Dig!

EfA AfE

Svar: Just nu i denna stund känns allt som skit
Harpasione