Nötter

Jag tycker egentligen om alla människor
Men jag är allergisk mot en del
Som en nötallergi
Bara de andas luften i min lägenhet reagerar jag
Ont i magen mår illa lätt tryck över bröstet
Vem som är ett nöt
vet man aldrig i förväg
#1 - - Anneli:

Nä man vet ju inte vem som visar sig att vara en nöt ,, det dröjer oftast ett tag..
När det gäller förhållanden så måste jag säga att den sista jag hade var den värsta nöten av dom alla. En fruktansvärd människa..
Ha en fin helg. Kram ♥

#2 - - Ja du vet vem:

Hejsan

Har de ordinarie kommit tillbaka nu efter denna långa sommar? Jag gillade nötter som barn men nu äter jag bara sällan nötter, möjligen macadamianötter. Man kan ju förstås knäcka nötter också om man är lagd åt det hållet, men man ska undvika de härskna!

Jag är glad att jag klarade en sommar till, det är som man blir segare med åren. När jag var ung kände jag aldrig efter men blev räligt sur vid motgångar. Nu kan en stund som är stilla på alla fronter skänka mig djup lycka. Med en granne som renoverar (varför måste människor syssla med sådant i hyreslägenheter??) och slår ned väggar med släggor tillsammans med en muskulös polack. Alltså inget lugn alls.

Jag funderar på att flytta till yttre Hebriderna för i alla böcker jag plöjt i sommar har flera utspelat sig där och alla huys verkar vara funktionella och totalt orenoverade.

Ska du hänga med och bo i ett torvhus och titta på fåglar och malströmmar, dricka lite wisky, äta massor av fisk, pokulera om vad man skulle kunna dra för nytta av tidströmmarna i sundet mellan Skottland och Hebriderna, åka båt, fånga fisk, plocka sten, plocka ännu mer sten, skaffa en hemstickad ulltröja som går att vara ute i blåsten och regnet med (utan att bli blöt), ja och allt annat som sälar och håfruar... Ja helt enkelt rymma från vår vardag å får de vårdande vårda sina kunskaper och vi njuta vårt otium tills vi tröttnar och seglar hem i ett vikingaskepp, eller dit vinden för oss?

En för Alla Alla för En! Alltid!!

Svar: Ja jag följer med Och stickar tröjorna
Harpasione