Det käraste

Han gick v-mek och jag gick natur. Det är det käraste jag har varit tror jag. Så där så det kändes i magen bara jag såg honom. Han visste det, men var inte kär i mig. Som vanligt.
Han hade skinnjacka, snusade och söp.
En gång lånade han en mössa av mig. Och en gång kom han hem till mig, för att lämna tillbaka mössan. Då satt vi i gillestugan och jag spelade Kjell Höglunds låt Desertören för honom. Eller rättare sagt, han låg i soffan och jag satt på heltäckningsmattan bredvid. Jag reagerar fortfarande på den textrad där han öppnade ögonen och tittade på mig, när jag lyssnar på låten.
När vi slutade gymnasiet, samma år eftersom jag är ett år äldre, hade vi nån slags fest utanför skolan en natt. Jag och Jocke klättrade upp på skolans tak och han öppnade ett fönster så larmet gick och polisen kom och vi fick sitta i polisbilen och bli kollade.
Så kan det vara.
#1 - - Helena Bohak:

Å jag vet precis vem det var. Vilken värsting du var Tina 😉😊

Svar: Eller hur! :-)
Harpasione

#2 - - Carin Johansson:

Underbart! Inte undra på att du inte behövde dricka alkohol för att förhöja stämningen, du fixade det på annat sätt!

Svar: :-)
Harpasione

#3 - - Irving:

Bästa Bästa Bästa. Kanske till och med bättre än när du "försvann" på examensnatten och din mamma blev orolig och ringde mig. Och jag gick i god för dig fast jag inte hade en aning om var du var... Men var inte det studentexamensåret? Det finns mycket.

Svar: Jo det var studenten.. :)
Harpasione

#4 - - Heléne Berzelius:

Fin text! Fick tips om den via Christina Eriksson, som jobbar ihop med mig. Jag undrar om jag får publicera den på nån framtida familjesida? Det finns en vinjett där som heter "Mitt livs första kärlek".

Svar: Fast det var ju absolut inte min första kärlek. Men om det går bra ändå, så visst... :)
Harpasione

#5 - - Heléne Berzelius:

Det gör inget, huvudsaken är att det är nån av de där första spirande i ungdomen. :)
Vill du att jag skriver ditt för och efternamn, samt bostadsort – eller vill du vara anonym?

Svar: Använd mitt namn och ort.
Harpasione