Tomt

är det inte väldigt lite recensioner nu?

Och syrenerna luktar väldigt lite iår.
Jag funderar hela promenaden över om det är någon mening med att se syrener om man inte kan känna doften?
Synen får mig bara att tänka på att jag inte kan känna doften, som jag för övrigt inte ens kan framkalla ur minnet trots att jag tycktE så mycket om den..

idag slänger jag de sista resterna av blomster efter boksläppet. Klart det är tomt.

#1 - - Mattias:

Tomhet är bra. Gå in i känslan. Den öppnar sig. Kram! /Mattias

#2 - - Irving:

Jag förstår att det är tomt. Vi pratade just om det i helgen mamma och jag, vi var i Söderbärke och hon fick din bok. Det här att det har varit så mycket planerande och fixande och sen är det över så fort. Man hade ju velat dra ut på det lite, i några dagar kanske. Men snart är det skolavslutning och mer planerande och fixande, njut av lugnet så länge det finns. Jag har snart en femtonårsdag att fira, tänk att sonen nu fyller "moppe". Och sen blir det något annat. Antar att det är så hos er också. Så, som sagt, njut av lugnet medan du har det...

Kram

#3 - - Kicki:

Kanske dags att börja på nästa bok? Varför inte en roman den här gången? Jag lovar att köpa den. Kram.

#4 - - Spanaren:

Synen är betagande av syrener trots att du inte kan förnimma lukten ... enligt mig ;.) Se alla insekter som vill sprida syrenens växtligehet vidare.

Suveränt att få sin bok utgiven och jag applåderar vilt och förstår samtidigt tomhetskänslan med att allt är klart ;.)

Låt orden få fortsätta att bildas och vem vet det kanske blir en del 2 :-)

/kram

#5 - - Mari:

Du kan ju alltid tänka på alla människor som just nu håller på att läsa din bok. Min pappa till exempel, som läser några kapitel varje dag för att dra ut på det hela, för han gillar den så mycket att han inte vill att boken ska ta slut.



Så klart att det känns tomt efter den fantastiska uppståndelsen runt boksläppet, men det är ju som det ska. Tomheten föder förhoppningsvis något nytt.

#6 - - KaosJenny:

Tänker köpa boken och får väl reccencera lite då :-)

#7 - - Gudrun G:

Eller kontakta andra författare som kan berätta om hur det känns när man lämnat sitt manus, eller sin baby som de ofta kallar det. Det är din för fattarsjäl som behöver tröst!

#8 - - Ylva L:

Om jag fattat rätt kan vem som helst skriva en recension på Bokias hemsida: http://www.bokia.se/om-det-bara-var-jag-5059960

Vem gör? Vi alla? Någon av oss kan vinna 100 kr, de andra kan bara var med och spräcka Bokias recensionsrekord - vore det inte en passande utmaning för oss läsare?

#9 - - Karin:

Tack för tipset Ylva! Nu har jag skrivit en recension och givetvis fick den 5 stjärnor i betyg.

#10 - - Katarina Möller:

Jag har inte läst boken men jag har köpt den i present till mina föräldrar - troligen den bästa bok de fått av mig nån gång. Och det är många böcker de fått av mig genom åren! Hur kan jag veta det? Jo jag har följt din blogg i flera år och vet att du skriver så bra!