Ryska posten

Ursäkta dröjsmålet
Fullt sjå att titta på lokaler.
Nu har jag slagit till.
Högt och smalt plåtschabrak i skogskanten på avlägset industriområde.
Stora permobilvänliga industrihissar.
Kan det bli bättre?

De stora väggytorna väntar på att klädas med konst...,


Jag har fått ett nytt nackstöd på permobilen.
Jag har fantomsmärtor UTANFÖR det nya nackstödet.
Byta nackstöd är ingen barnlek.
#1 - - Iréne:

Jaha, då ska man vakta sin konst då :-)

#2 - - Anonym:

Jaha, då ska man vakta sin konst då :-).

#3 - - Taran:

Harpasiones äventyrsserie med fantomsmärtor utan amputation,och utanför nackstödet,som kanske kapades och blev "mindre"?Jag känner till dem smärtorna,tror jag!Jag brukar titta på folk och deras förhållande till sin nacke:det finns jätte,jätte jättemånga som inte vet vad vi snackar om!Men det är endast du,som snackar så roligt om riktigt hemska saker!!!

Är din plan väggen klädd med graffiti eller many Monet´s maybe?(med frrrransk accent)



Tänkte:vill prata litet med dig!Läste i er tidning,att det inte spelar någon roll om man öppnar eller inte sin dörr!Tänkte faktiskt på dig;att du hade litet rätt,men att det likväl har blivit grymt!

Kan du inte ändra inriktning på din rörelse?Mot våld och rån och missbruk och fattigdom och kriminella ligor i stället?Eller är det för Fantomen-aktigt? ;)

#4 - - KaosJenny:

Ha Ha, ja du, idag har jag haft en sån där galen måndag som ändå varit så pass knasig så att jag lika gärna kunnat gå med i din kriminella permo-klubb trots att jag inte sitter i permo eller är det minsta kriminell... Antar att man kan vara mental medlem... en sorts stödmedlem ;-) I så fall säger jag schysst med lokaler hövdingen, hoppas det blir en fin inflyttningsfest...

#5 - - H:

Jag associerar till uppgörelsen mellan Lisbeth Salander och hennes halvbror (den store blonde) i en industrilokal nånstans i Uppland..



Du måste väl utrusta permobilen med några fiffiga vapen stulna från Q's förråd, men lova att du skonar din snälle bror även om han avslöjar er. Men jag håller med Taran.. det är roligare att tänka sig en halvkriminell verksamhet á la Salander och elithackaren (vad hette han?) som lurar skjortan av stora skurkar med datorns hjälp. Och så en och annan insats ute IRL där assistenten får bistå på anmodan med med krokben och snytingar..



#6 - - Taran:

Håll hårt i dina nuvarande assistenter!Arbetsbeskrivningen hos dig kan bli väl kommandosaoldatsaktig!Eller så behöver du anlita några sådana också,no problems."Det gäller att hitta sin inre älg" sade Tomas Ledin,när han skulle hoppa över ribban.Det gäller väl någonting helt annat här?Också när man kommenterar...Lycka till rekryteringar.. fast småhövdingar verkar det finnas gott om..

#7 - - MB:

Du är så knasig!!

#8 - - Ann-Marie Alexandersson:

Intressant. Jag är med.

#9 - - judi:

Hepp finns det Salanders där ok..känner några här är dom släkt tro??

men visst låter bra med industri lokalen jag tar med mig mina bodygards så får vi se vad vi kan åstadkomma vid kartell möten..

#10 - - Mattias:

Drömde, eller halvdrömde, märkligt nog om det här idag på morgonen. Fick för mig att ni borde ta folk till fånga - kanske locka dem i fällan, tagande tillvara deras medömkan, en känsla som gör folk uppblåsta, lättlurade och dumma. Och så tvinga dem att göra tändstickskopior av kända verk. Van Gogh borde t ex göra sig fint som tändsticksmosaik.



Fast i vaket tillstånd ser det ut som en rätt dålig affär och mer sadistiskt hämndgirig än kul. Så jag vet inte... /Mattias

#11 - - Kristina S:

Jag anmäler mig också som MM (mentalmedlem)!

Vilken sorts konst tror du passar bäst på väggarna? (Jag har sett ett inslag i nyheter om hemslöjd som ny trend. Där fanns anarkistiskt broderade pryddnadsdykar. Kan tänka mig Munchs Skriket broderat i korsstygn.

Sen tror jag att Hells Angels som assistenter skulle vara konstruktivt för alla parter. Kan redan höra permobilernas vinande och tjutande i gatusvängarna.

#12 - - Anita: