Positiva klubben

Jag älskar att sitta snett i permobilen.
Då får jag ju titta åt andra hållet.

Tur att det är så förtjusande shopping på apoteket eftersom det är den enda shopping jag behöver.
Ett sånt spännande sortiment!
Förtjusande belysning också så det inte går att skriva på datorn. Då får man ett förtjusande tillfälle att träna på att kommunicera med ögonbrynen.


Och visst är det skönt med smärta?
När underlivet liknar krossade tomater vet man ju iallafall att man HAR ett underliv.
Ett bett i läppen kan ge lite blodsmak som variation till det vanliga munslemmet.

Så BRA med alla misstag och missförstånd!
ALLTID ett tillfälle att lära sig något nytt!

Det är så kul att få rött på kalibreringen av datorn.
Då kan det ju bara bli bättre!

Se det som en utmaning...
#1 - - kicki:

Anar man en ton av ironi där...

#2 - - Livet just nu:

Hahahaha! Du är skön! Just nu är jag mosig i hjärnan annars hade jag antagit utmaningen. ;-)



Puss på ögonbrynet!

#3 - - Gabriella:

Hej Tina!



Lyssnade på ditt sommarprat idag! Det var helt underbart bra! Ville bara tacka för dina insikter och den inspiration det gav! TACK!



Kram / Gabriella

#4 - - Gudrun G:

Nää, nu får du slå av på duktigheten. Det är ju snart november och då ska man bryta ihop för att sedan komma igen vid jultid :-0

#5 - - helena:

Minns du den där _ "foten i kläm - jajamensan !" och så två hurtiga gubbar som personifierade positivt tänkande... "det är inte hur man har det - utan hur man tar det" och så ska man vara klämkäck och tänka positivt och se tillvaron som en utmaning. Tänkt jag skulle läsa en bok som handlar om just det - hur vi förväntas vara positiva och på så vis bidra till vårt tillfrisknande vid ex sjukdom, men just nu minns jag inte det kvinnliga författarnamnet.. Har inte tagit mig tid ännu, men jag tror det kan vara intressant läsning. Vem orkar vara odelat hurtig och orkar med allt det jobbiga livet innebär, visst sjutton får man vara bitter, trött och gnällig emellanåt. Konsten är väl att inte fastna där, lika lite som man vill fastna i det klämkäcka...

Livet, livet ?!

Ha det gott !

#6 - - eva:

http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2010/jan/02/cancer-positive-thinking-barbara-ehrenreich

Var det den boken helena tänkte på?

#7 - - Taran:

Ditt tålamod och nerver sätts på hårda prov!!Usch och aj!Men du har liv i kalsongerna!;)(läs "i de evirongerna")Din berättelse om den härliga shoppingen(och "Babel" på SVT2)inspirerade mig till följande hälsningar(kom ihåg att jag befinner mig på "gärdsgården"(=tuna-sluten i ortsnamn))själv:



Temat är ö



Hälsningar från Guadelupe,ett örike i karibiska övärlden(med författaren Maryse Condé )

Efter moget övervägande,och överväldigad av din överväxel på tålamodets största prövningspalats,är jag övertygad om att övervintrandet i ditt sällskap kommer att bli en sann övning för skrattmusklerna och överända andningen i övlig dos!Jag övervältrar ansvaret för denna hårda övning för övrigt nästan enbart på dig, dina assistenter och din oönskade ställvisa,envisa känselbortfall.Jag har ditt tillfrisknande på min stående julklappsönskelista med önskningen att du fortsätter med bloggandet även efter känselåterfallet!

Med dessa ö-hälsningar(jag märker att jag fått välbehövlig intellektuell vila,och säkert alla andra också vila från mina ord)önskar jag:Grüß Gott!(när jag var liten så tyckte jag att det lät så härligt när gamla släktingar(ingifta) i Tyskland sade det:litet som en välsignelse,och hjärtliga tankar samtidigt)till alla!/Taran

#8 - - Helena:

Till Eva - jepp, den var det. Någon som har läst ?

#9 - - Kajsa:

Ja du, Tina. Jag tycker det du beskriver är hur det är att vara människa över huvud taget. På sätt och vis. Idag iallfall. Faktiskt.

#10 - - Ylva L:

Du och den här tjejen kan tävla "the glad-game" : http://www.youtube.com/watch?v=xNMeBdrQmas&feature=related



Jag tror du vinner, för du är ju på riktigt.



(det är lite plågsamt att se för mycket av filmen, både på grund av elakheten och på grund av käckheten..)