Va?!

Om gråta är ovärdigt.
Om gnissla tänder är barnsligt.
Om det är löjeväckande att svära.
#1 - - Lotta:

Skönt att du är tillbaka. Jag har saknat dig.

#2 - - Fru Olsson:

Vem har sagt det?!

#3 - - Anonym:

Så du är tillbaka! Antar att du svär över OS...

#4 - - Franck:

Va? Nu hinner jag inte ens fundera över din mitt-i-semesterpublikation - nej på alla tre! Men det är kanske överflödigt att svara, frågorna är kanske retoriskt ställda. Men alla frågor ger information, fast oftast tänker man att det är svaren som ska ge information. Men kolla, "nej" är allt jag kan svara - hur intressant är det på en skala? Kul att se din uppdatering!

#5 - - Maggan:

Härligt att du är tillbaka igen med en liten tjuvstart och dina underfundiga antaganden. Jag svarar också nej på dem alla....och vi är många som saknat dig.

#6 - - Ann-Marie Alexandersson :

Vem har sagt att det är så? Det är ingen sanning. Härligt att få kontakt med dig. Har kollat varje dag och hoppats att du är där. Vad lycklig jag blir! Maken säger att han har sett en vit trollslända idag. Jag tar det som ett tecken att du är aktiv igen Vi har kollat i insektsboken och hittar inte dess like. Den mest lika heter höstmosaikslända men den är inte vit på bakkroppen. Stor kram!

#7 - - Helena:

Nä,nä, nä - nästan tvärtom, att gråta är nödvändigt, att svära är välbehövligt - klarar inte gnissla tänder, för det är väl kanske inget bra alls...Så är det att gnissla bort emaljen nattetid och slita ned tuggytorna, gör mig inte lyckligare eller lättar på trycket... Men hursomhaver, gillar vad Franck säger - det är nog inte svaren du är ute efter... Och så härligt att höra ifrån dig igen !!

#8 - - Mooseyes:

Instämmer i allt vad som skrivits.

Ann-Marie: Kan det inte ha varit en Libellula depressa? Men alltså var den verkligen vit så gärna för mig... Låter ju fullkomligt magiskt. Och din tolkning var magnifik tycker jag. /Mooseeyes

#9 - - H:

Jag vet inte om det är nödvändigt att gråta. Jo när väl man börjat tror jag det är sämre att försöka avbryta. Men kan man med tankens och viljans kraft förebygga (förekomma) så kanske det ändå är bättre? Gnisslat tänder har jag gjort under tider av stress. Inte bra, men inte så farligt alla gånger heller. Men en tand sprack itu till slut. De fick klistra ihop den på Folktandvården. Svära är bra men fungerar kanske bättre i ljudform än i textform utom för dem som verkligen tolkar bra. Allra bäst fungerar luriga ironier och (galg)humor tror jag. Som du ju använder i lagoma portioner. Men det kanske finns en bortre gräns för det med..?

En dryckesvisa till mag-shoten:

(Melodi: Vintern rasat..)
Vintergatan vilar alltmer snövit
Stjärnedvärgar falnar i sin glöd
Europa-månen stelnar till en isbit
Solen fusionerar sig mot död

Snart finns inga varma strålar i världen
Absoluta nollan närmar sig
Låt oss mota kylan på denna färden
Drick och känn hur vinet värmer dig

Big Bang tonar bort bland stjärnehopar
Supernovor krymper ner och dör
I galaxers mitt ett svart hål sopar
in materia det strax förgör

Snart har var kvasar blott enstaka dar kvar
Bara blekgrå bakgrundsstrålning består
Må vi glömma hur i timglaset sand far
då vi tömma glasen på sin tår



Vad har du drömt på sistone?

#10 - - Franck:

Häromveckan gick jag och saknade och tänkte på Blandaren och de gjorde precis sånt där som H gör! Undrar om de finns kvar? (Dricker inga magshots, vad nu det är, men jag älskar 'varianter'.)

#11 - - Anonym:

Häromveckan gick jag och saknade och tänkte på Blandaren och de gjorde precis sånt där som H gör! Undrar om de finns kvar? (Dricker inga magshots, vad nu det är, men jag älskar 'varianter'.)

#12 - - Livet just nu:

Härligt att ha dig här igen! :-D

Svär gör jag ofta och gråter gör jag ännu oftare. Både över svårt och roligt. Gnissla tänder gör jag inte längre eftersom jag numera innehar en tjusig bettskena i plast. Låter som en fyllehund när jag pratar. Alltså innan jag hunnit ta ut den på morgonen.

#13 - - Frun:

The grand old man när det gäller blandaren gick bort för några år sedan, vi bodde grannar på landet och han var lika underfundig och intressant som en "blandare" ska vara! Jag är också glad att du återvänt, ferier kan ju vara trevliga, men så även återseenden!

#14 - - KaosJenny:

Var sak har sin plats och nödvändighet. Gråt och kraftuttryck förstås men gnissla tänder också. Kram

#15 - - Ann:

Ja,och tänk om om inte fanns. Mysigt att du är tillbaka på bloggen. Kramar

#16 - - O:

Välkommen tillbaks
Gråt, svär och gnissla tänder
Jag har saknat dig

#17 - - K:

härligt att höra från dig igen! gråt och tandagnisslan känner vi igen!