Första

När jag blir frisk ska jag köpa en ny cykel.

Och jag ska runka den.
Där ramen är rund.
Runka
runka
runka.
Det tycker den nog är skönt.

Den bär mig över stock och sten.
#1 - - Christina Ax:

Ha! Skönt att du är tillbaka! Och att du är dig lik...

#2 - - hanne:

Mamma påminde mig om din blogg, va ett tag sen ja tittade in. Länge sen jag gråtskratta så mycket.

#3 - - Mari:

Welcome back :)

#4 - - Taran:

Ledstångshambo!!!!Hurry up, darling, get well soon!Your new bike is waiting for you!

#5 - - Ann-Marie Alexandersson:

Möjligheter och omöjligheter. Är det så?

#6 - - a:

men här är du ju!! puss

#7 - - Taran:

Jag glömde säga, att jag tyckte det var härligt med Birgers hälsning från Danmark! Passar på att tacka för den fina dokumentären!! Och vill gärna hälsa till din hustru Jutta och dina enastående vänner, som var med!! Hoppas allting är bra med er och ni får njuta av sommaren,tack för er fina film!

Hur man nu kan glömma någonting så viktigt, det beror säkert på Tina?! Först är alla jätteoroliga över hennes hälsa och datorer och vad som helst, och sedan skriver hon någonting brutalt ekivokt eller svordomar så alla blir mållösa. Det är väl ett sätt att tacka bloggsökare för att de bryr sig och tala om att allting går åt helvete. Eller så är det en booster: hon skriver så starkt så det ekar i huvudet i dagar, och några får skriva "hihi...har skrattat i dagar...hihi... vad du är rolig"!!?? "Total eclipse of the brain" skulle man ju kunna tänka om man inte visste hur brilliant Harpasione är. Så detta äckliga skavsårsgivande hjärngymnastik är bara ett uttrycksform av genialitet och frustration(?) och ibland vad som helst konkret nöd/lustliknande; har jag tolkat det som under årens lopp, ingen har rättat mig någonsin. Så det är nog ingen som vet!!!??

#8 - - Jenny:

Ooops!! Ett inlägg som får en att vakna. Jag undrar då, en dam lr herrcykel. Eller rent av en HEN-cykel....

Skönt att du är tillbaka:)

Pöss på pannan

#9 - - I:

Din blogg är fantastisk. Den behöver ingen onödig utfyllnad av tomma ord eller trasiga bilder den ger så mycket ändå. Du har fått mig att tänka verkligen och jag tror att jag som många andra inspireras av din starka vilja. Du skriver otroligt bra också! Tack för att du är du. Kram

#10 - - Maggan:

Fint Tina att du finns här igen med din surrealistiska humor, den bådar gott om framtiden. Och jag blev så glad av förra inlägget när både Birger o Karen sträckte ut sina händer mot dig. Vad denna cybervärld kan åstadkomma i alla fall/ Kram

#11 - - Ylva La:

Phu!

Otvivelaktigt är det du som är tillbaka!

Har längtat.

#12 - - Anonym:

Det där var lite konstigt?

#13 - - Livet just nu:

Där är du ju! :-)

#14 - - Passgångaren Sven Lindh:

FAN VAD JAG ÖNSKAR JAG VORE DEN CYKELN....



PASSGÅNGAREN I MORA

#15 - - Mette Ottosson - fotograf Båstad:

Gött att höra av dig igen, din härliga knasboll :-).

#16 - - sien:

Hmmm, förstår inte meningen med inlägget.

#17 - - Just me:

Är kanske inte meningen det att alla "friska" tror att det är bara de stora sakerna en handikappad saknar? "När jag blir frisk så ska jag gå i skogen" typ.

Kan tro att har man någonstans accepterat sitt öde så är det de små konstiga sakerna som att runka en cykel eller kanske gräva ut en snorkråka som är lockande? Mångfalden av saker att sakna i stort och smått .. allt det där vi gör utan att medvetet göra.

#18 - - Mooseeyes:

Taran (och Tina): Ja jag kom av mig för en gångs skull, men jag har mycket annat för tillfället. Det var faktiskt lite skönt att komma av sig. Det kanske rentav finns en och annan här inne som också tycker att det var, att jag gjorde menar jag?



Annars gillar jag Sven Passgångarens svar. Inga krusiduller. /Mooseeyes

#19 - - Helena:

mitt i natten orkar jag inte fundera eller tolka nå´t. Ville bara säga att det var skönt att höra "din röst" igen och jag gillar verkligen Passgångarens enkla och raka inlägg - ärligt ända nere från tårna ( eller kanske en annan kroppslig region...) Må gott !

#20 - - Kristina S:

Så kul att höra av dig igen. Instämmer helt med Helena och Just me. Passgångaren du förtjänar verkligen att vara Tinas cykel!

#21 - - Anita:

Härliga du...du säger vad andra tänker o vill säga!jag tror jag ska skaffa mej en herrcykel o testa

om de går:) puss på dej..