Sista vilan

Duschen imorse var som sista smörjelsen.

Klassisk musik på förmiddagen.

En sista vila på sidan i sängen.

Sen åkte vi.

Men tänk att jag överlevde.
Trackbyte.
Firade med att sno ett skalmanklistermärke när läkaren gått ut.

Nu blir det en lättad tv kväll.

Magdagen får anstå...
#1 - - Ann-Marie Alexandersson:

Låter som om det varit en olidlig dag. Jag förstår inte vad "en lättad tv kväll" betyder. Sista raden kanske handlar om att sköta magen??? Åh, vad jag önskar att det gick att slänga sig på telefonen och få svar. Men...då hade du väl inte din blogg.

#2 - - Anonym:

Vad kollar du på Tv ikväll då? Kanske "Maria Wern"?

#3 - - Maggan:

En lättad TV-kväll... Kanske en sån lättnad över att trackbytet är gjort..jag ser Maria Wern,tycker om Eva Röses framtoning. /Kram

#4 - - Hyrestanten:

Trackbyte- inte roligt. Har arbetat på IVA en gång i tiden...

Skönt att det är över.

Brukar du titta på 30 grader i februari? Jag gillar den men den har sina korn av verklighet och trots en uppdiktad story brukar jag vara ganska slut efter varje avsnitt. Jag har också haft både stroke och en elak man, dock hade jag inte ihjäl min ;)

#5 - - Kajsa g:

Vad skönt!

#6 - - Franck:

Heja! Men måste du s n o skalmanklistermärken? Dom kommer säkert ge dig hela kartor om du frågar! Men du vill förstås sno...

Är lite osäker på vad trakbytet är, googlade och hittade nån medicinsk info. Man måste alltså byta själva delen som sitter in i luftvägarna, varje månad?? Nån annan kan ju svara om du inte vill hållas med det, utöver att du måste göra det alltså. Du borde få guldhjul på din permobil för att du måste stå ut med det!

#7 - - eva:

Konsten är att ta ut svängarna åt bägge håll - att ha en mottagare för lidandet, någon som hör och bryr sig när man lider och kvider, så att det lönar sig. En mamma att springa hem och gråta hos.

Och att sen passa på att glädja sig åt minsta lilla, en klarad trackdag, en vindstilla morgon, en lyckad kopp kaffe, en koltrast, ett ovanligt planetmöte, en påtagen strumpa, ett litet uppehåll i smärtorna, en bra film. Men det gäller att passa på, för sen börjar ju allt igen, skiteländet, pinblåsten, dumorden och bakslagen.

Men sen

kommer ändå

ännu en vårdagjämning

#8 - - Mooseeyes:

Låter för djävligt.



Kan annars bara stämma in i Evas ord. Samt vad många redan sagt här på bloggen att du lär oss. Jag går själv en rätt knagglig väg just nu. Men inget trackbyte i sikte. Inget i närheten av det.



Tack för påminnelsen! Om hur man måste förhålla sig.



Du gör en sjujädra nytta. Om det är dig till nån tröst. /Mooseeyes

#9 - - Ylva La:

Kan vi inte alla fira med skalmanklistermärke? En kollektiv trackbytarlättnad. Plötsligt ser man sig omkring och på handväskor, kängor, cykelhjälmar och permobiler ser man det hemliga tecknet: skalman. ÅHÅ, du är också lättad över att Tina klarade trackbytet? Jag med.



Bor jobbgranne med folktandvården, de borde ha ett skalmanmärke till övers.



Fast lättad tevekväll kan väl inte betyda 30 grader i februari. Jag och dottern håller med Hyrestanten; det är en pärs att ta sig igenom ett avsnitt. Vi ligger helt urvridna i varsin del av soffan och bara stönar.

#10 - - Maggan:

Eva...så klokt och fint skrivet. Gå igenom en hemsk pärs, lättnaden efteråt och sedan försöka ta tillvara det man kan av det goda

/Maggan

#11 - - Taran:

Jag vill skicka ett litet skalmanklipp:

www.youtube.com/watch?v=LSNxrEa3Usw&feature=player_embedded



Originalet har klickats över 103 miljoner gånger!?

Den lilla 2-åriga tjejen heter Makena, och klippet har klickats över 3,5 miljoner gånger.



"OM AH RA PA TSA NA DHI "-brukar fungera bra mot rädslor, bidra till ökad vitalitet och motståndskraft. Man kan testa; om man vågar;)

#12 - - Helen L:

Hur ofta gör du trackbyte??

Min man gör vad 5-6 vecka......

Det brukar oxå gå bra, skönt när det e över varje gång :)

Kram