Latmask

Ursäkta mig
att jag är så lat.
#1 - - ida:

Inget att be om ursäkt för. Poet - som du är - kan behöva ta en paus - för att invänta inspirationen.

#2 - - O:

Om DU är lat ... Vad tänker du då om oss som läser din blogg och bara sitter och väntar på nästa och nästa och nästa hälsning från dig.

#3 - - MB:

Håller med O!!

#4 - - Catarina i Rosersberg:

Lat!?!! Jag instämmer med O och förresten har väl även du rätt att ta ut lite komp då och då.

#5 - - Snorkfröken af Slemspår:

Tänkrw att jag kunde hinna med en sväng till Riddarhusset och kräva lite stiftsjungfrustependium, jag är ju verkligen väluppfostrad och aimable eller någoot liknande!

Vttdu. jag har blivit bjudeb till Adelaide,gratis, självklart hänger du på Frände! De har lovat att baxa upp oss på Eylers rock, eller vad den där stora stenen heter. De lovar även döda alla giftiga spindlar och klippa gräset kort och kissa på stigarna, då trivs inte ormar, det senare känner ormfobiska scouter till, alltid redo för att kissa runt tältet, i alla fall om det är långt till latringropen man varit tvungen att gräva för att man hade lite för roligt och glömde kompasser men inte kompisar. Om man är 4 i en patrull räcker det ju att alla går vinkelrätt åt ett håll så måste en överleva. Man ska dock inte kissa på myrstackar när man är flicka, det gillar inte myror och tar sig snabbt upp och bits eller sprutar myrsyra(stannade inte och frågade) och det gör JÄTTEONT! Något ljushuvu sa att man skulle ha en magnecyl i "springan" för då gör det inte så OOOONT länge, undrar hur han skaffat sig den kunskapen, stod inte i scoutboken! Man skulle blivit pojke och ha slangen utanpå!

Nog om det, men visst vore det trevligt att se soluppgången där på klippan, dricka gott vin från Australien och kanske få höra digeridoo på långt håll. Under natten kunde vi skåda stjärnor, ni friluftare gjorde ni natthajker, då man är vaken en hel natt för att lyssna till djuren och bada i svartvatten för att när elden falnat och man sitter i sin sovsäck och ser miljarders miljarder stjärnor. Skulle så hjärtans gärna vilja ha dig med då!

Värme och kärlek i överflöd!
Snorkråkan af Slem

Svar: Jag ställer upp! Har varit i australien en gång men inte sett klippan...
Harpasione