Och varför önskade jag mig en niqab i julklapp?

För att jag fryser i ansiktet när det är minusgrader
För att jag ibland vill dölja min track och mitt fula plyte
För att jag vill sno en religiös symbol
och göra den till min
Fast jag varken är religiös eller förtryckt
Kostar bara 149kr på Tahara på nätet
Köp en du också!
#1 - - Slemmet:

Finns de i rött,svart känns så begravningsaktigt?

Svar: Kamel mörkbrun mörkgrå. Jippi! :)
Harpasione

#2 - - Håkan utan G:

Satte mej just att titta i senaste numret av Vi som kom idag. Där hurras för dej och görs lite reklam för bloggen och för UCL-stiftelsen. Hurra hurra hurra, (Bra att du inte hade niqaben på precis när "Vi" var på besök, det hade kunnat missförstås.)

#3 - - Catarina i Rosersberg:

Det händer ibland att jag skulle vilja stoppa in huvudet i en niqab eller burka, när min sociala kapacitet är helt utdränerad men tyvärr är ju detta inte dessa huvudbonaders egentliga syften. Man skulle kanske försöka ändra på det?

Svar: Precis så jag tänker.
Harpasione

#4 - - Anonym:

Haha - Du är rolig & intelligente.😀

#5 - - Slemmeyyyy:

Jamelbry, kommer mer plats för två pucklar, det vore praktiskt för siamesiska tvillingar. Och kära vänner det är inte så stor systrarna i flera katolska små ordnar, de har allt helt täck och en enorm atyvstärkt vit linneservett vikt så de aldrig kan se ner än fötterna. Undrar hur många Hell Maria en liten lustigstund med sig som sömn och avslappningsmodell. Erkänn vem skulle inte vilja ha en niqab när man vaknar en dålig hårdag. Fast om man inte vill det skulle man ju kunna gå med i Hare Krishna och slätraka huvudet och klämma dit en juvel ovanför näsa, och orange är faktiskt snyggare än bajsbrunt! Fast jag har att nöja mig med landstingetstrikå kläder där det alltid glipar mellan knapparna, säkert unisex. Senast jag låg inne var kläderna slut, mitt emot mig låg en otroligt snygg 20 årig kille, så välmusklad och charmig mot en tant, det visade sig att vi blev rätt avklädda efter ett tag och då visade det sig att vi hade en mängd gemensamma intressen, han hade nog blundat när han såg mig för han erbjöd mig låna ut sin dator, jag var gipsad överallt typ. Ett missat tillfälle, men gullplutten läste lite nyheter och kom över till min säng för att visa bilder på sina katter lika söta som han var, lärdom: döm inte efter klädsel och se till att få mailadressen när du möter intressanta människor. Jag samlar på ensamma gamla tanter när jag ligger inne jag lär mig enormt mycket. I veckan dog en som älskade, hon som trillat baklänges över en liten röd dammsugare, hon sa att jag såg koögd ut men att det skulle jag inte vara ledsen för då kor är smarta, i alla fall på 40-talet!

God fortsättning! Ko på grönbete, hänger du på min själs solstråle, vi tittar efter kattfötter, mina favoritblomma och så tar vi en termosfika....

Alla kramar från Mamma Muuuuu

Svar: Cikoria är en av mina favoriter. Den LYSER blå. Vi åker till Gotland!
Harpasione

#6 - - Slemmet:

Jag har känt en Catharina i rosers hon hade en syrra som hette Suss. Hon var så vän och god, hon svek aldrig, jag tänker ofta på henne,C alltså, som ett föredöme det är så ovanligt med de egenskaper i kombinatio med oegennytta, men hon mins nog inte slemmet. Om alla var som C vore livet lättare att leva!!!

Svar: Kanske är samma!
Harpasione