Inga tårar

Varför skulle jag gråta?
Jag fick ju tre barn precis som jag önskade
#1 - - O:

Ingen idé att sörja eller ångra det som varit.
Viktigt att kunna få glädjas åt det som blivit bra.
Tre barn är bra! Skönt för dig att ha och bra för dem att ha dig och varandra!

Svar: Javisst
Harpasione

#2 - - Anneli:

Man kan gråta ändå. Jag har världens underbaraste son o två underbara barnbarn, men jag gråter ibland när det blir för mycket med min värk tex.
Det kan vara skönt att få gråta ut.
Ha en fin kväll kram ♥

Svar: Men för mig är det så att assistenterna slutar om jag gråter för mycket. Det har jag inte råd med.
Harpasione

#3 - - Anneli:

Men kan dom sluta pga det ? Dom finns ju där för din skull vare sig om du gråter eller inte. Dom ska ta hand om dig på bästa sätt. Många gånger behöver man en axel att gråta ut mot. Kramar ♥

Svar: Assistenterna kan ju inte göra något åt min situation. De vet inte ens vad jag gråter för. Och jag kan inte berätta det för jag kan inte prata. Jag vill inte heller. De har bara att sitta och titta på mig. Så jag ska sluta gråta.
Harpasione

#4 - - Anneli:

Jag förstår vad du säger men jag tycker ändå att dom kan krama om dig o trösta dig, det spelar ingen roll om dom inte vet varför du gråter.
Det måste vara svårt för dig när du inte kan prata, men många gånger räcker det med ögonkontakt för att man ska se när någon inte mår bra. Jag menar absolut inget illa o jag kan inte sitta o säga vad du ska o inte ska göra. Men jag tycker att dom skulle kunna trösta dig, ge dig en kram.
Jag blir ledsen när jag ser dig skriva så här för man kan inte hålla gråten inom sig hur länge som helst, den måste få komma ut.

Svar: Jag vill absolut inte att assistenterna ska trösta eller krama mig. Jag har ca 15 Assistenter som jobbar hos mig. Alla är trevliga men det är väldigt olika hur väl jag känner dem. De är mina assistenter inte mina kompisar. De ska vara mina armar och ben. Jag vet inte om jag är vanlig eller ovanlig på det sättet. Jag känner ingen annan som har assistans.
Harpasione

#5 - - Anneli:

Ok, jag förstår vad du säger o visst är det väl olika på hur man känner det. Jag har inte varit i den sitsen så jag kan inte säga nåt.
Jag kan bara utgå i från hur jag skulle vilja ha det om jag är ledsen. En kram från någon kan betyda så mycket o vara tröstande.
Jag hoppas inte att du tar illa upp för det jag skriver, jag menar absolut inget illa .. Kram ♥

Svar: Nej jag gillar ju kommunikation! Bra att du frågar så jag får förklara.
Harpasione

#6 - - Anneli:

Oh vad skönt, man vet ju aldrig hur andra reagerar. Jag tänker ju hur jag själv skulle vilja ha det, hur viktigt en kram kan vara för många.
Även tårar är viktigt att få ur sig o det kan vara så skönt att gråta många gånger, man känner en lättnad .. Kramar ♥

#7 - - Helen:

Jag vet inte varför men jag tycker det är jättesvårt att gråta när någon annan ser. Min syster dog för några år sedan och jag var ledsen men inga tårar kom. Till slut en natt låste jag in mig i gästrummet med en toarulle. Vrålade och skrek-tårarna sprutade hela natten-efteråt känns det som att jag hade exploderat om det inte hade kommit ut. När jag läser dina ord ser jag mig själv på din plats-ständigt omgiven av människor-och med massor av tårar som jag inte kan släppa ut eftersom jag inte kan vara själv. Än en gång har dina ord gett perspektiv på mitt liv. Känns absurt att tacka för det-vill väl egentligen bara säga att det du skriver betyder mycket och ger mycket.