Elfte december

1
Tre dar i buren (Thore Skogman)
Hissen är avstängd för reparation, så jag kommer inte ut.
Hoppas det inte händer något...
 

Kommentarer
Postat av: Ylva La

Ve och fasa!

2018-12-11 @ 09:32:52
Postat av: Anna

Tittar på Musikhjälpen, de är också instängda i buren, kanske inte jämförbart förstås. :o De gick in frivilligt igår och gör ett bra jobb där. Hoppas att din hiss-reparatör gör ett bra jobb också när hen kommer, för det måste vara en fasa att inte kunna ta sig ut om en vill. Håller tummarna.

2018-12-11 @ 14:16:57
Postat av: Maggan

Åh fy att vara ofrivilligt instängd. Jag har läst om många funktionshindrade som sitter instängda, som i en bur, och knappt aldrig kommer ut. Men någon typ av reservutgång....måste väl finnas ifall någon olycka skulle vara framme. Håller också tummarna att reparationen går snabbt.

Svar: Det skulle vara om brandkåren kan få ut mig isåfall...
Harpasione

2018-12-11 @ 14:47:22
Postat av: Malin

Håller både tummar och tår för att inget ska hända så att du verkligen måste ta dig ut. Men om det blir så är jag övertygad om att några starka brandmän kan vara dig till god hjälp.

Önskar att hissen lagas snabbt samt att inget intressant händer på utsidan under tiden du sitter fast på insidan. Vädret kan gott passa på att strössla med gråa och blaskiga dagar - såna där dagar som är som gjorda för att stanna inne under favoritfilten och se på någon bra film - för att sen, när du inte har kvar några dagar i buren längre, bjuda på solsken och hög och klar luft. Då kan du ta hissen ner och njuta av lite vintersolstrålar mot kinden.

Varm kram till dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0