Godnatt brukare!

Först rycks mattan undan.
Sen singlar rosenblad ner.

igår kväll när jag hade lagt mig kom en assistentvikarie ,med tre kompisar och sjöng för mig.
Det var vackert!
Förstås.
Känslan att ligga där och känna sig uppvaktad och omhuldad.

Jag tänkte: det här skulle jag aldrig upplevt om jag inte blivit en brukare. ,

Först rycks mattan undan.
Sen singlar rosenblad ner.
#1 - - Karin:

UNDERBART!!!! :)

#2 - - Frun:

Fantastiskt! Vilket slut på året. Jag önskar dig ett gott nytt år med många oväntade men roliga händelser.

#3 - - Sven Passgångare Lindh:

Sven Lindh sa...

Kling rocka kling

i nystra biårsnatten

rymd motens skyskensnorr och snökens mark

år gamla det dögger sig att lägg

ringning själa ring

över vatt och landen

tjosan



Gott nytt år mina vänner



Sven Lindh



------------------------



Jag har visst gått passgång i dikten Nyårsklockan..



#4 - - Knasterfaster:

Jag är inte någon brukare. Nu blev jag avundsjuk på din upplevelse. Så fantastiskt det låter att bli sjungen för på sin födelsedag. Jag fyller år i juni. Jag ska önska mig sång till min födelsedag. Känslan av mattor som rycks undan och rosenblad som singlar delar jag med dig. Gott Nytt År!

#5 - - Trollmamman:

En vän till mig sa en gång att det är bra att ibland få njuta av de positiva faktorer och vinster som funktionshinders beroende ibland för med sig. Själv fick hon åka limousinetaxi från Biskopsgården (typ) en gång när hon skulle ut och åka med Riksfärdstjänst. Inte just den delen av Göteborgs vanligaste fordon. Men läckert var det. Kanske nästan vägde upp att vara beroende av hjälp för just den stunden. Så njut av de glitterstunder som kommer i din väg.

#6 - - Ann-Marie Johansson:

Hej Tina!



Jag håller på att förbereda predikan på Trettondag Jul, om de vise männen som blev varse stjärnan. Jag tänker att det är ungefär som när du blir varse sången. Ibland "sjunger" människor för oss, eller gör något annat för oss och det går oss liksom förbi. Jag tänker mycket på din lyhördhet och öppenhet för gåvorna i tillvaron.



Jag hoppas att du inte har något emot, att texten på din blogg får vara med från en vis kvinna i Trettondagens predikan!

Kram från Ann-Marie

#7 - - Anna Q:

Tack för alla dina fina ord! Kommer förbi och läser både nu och då... När min dotter var mer eller mindre rullstolsburen pga av sin psoriasisartrit så skulle hennes klass till Liseberg på skolresa. Då fick hennes bror följa med och skjutsa henne runt i parken och de fick gå i egen kö till alla attraktioner och det fick även deras sällskap! Då tyckte dottern att den f-b sjukdomen hade nåt gott med sig!

#8 - - simon:

ett gott nytt år. 2 små varelsen, bland annat din son tar över hela området här, men det funkar bra mvh simon jag har som vanligt bra koll

#9 - - Lena:

Drömde i natt att du blev frisk Tina. Drömmer det lite då och då... Alla blir förstås jätteglada...och förvånade. Ingen vågar fråga hur det gick till. Jag var tvungen att gå in och läsa om det stod något om ditt tillfrisknande i din blogg. Tror nämligen att det sker underverk på vår jord ibland. Glädjande att läsa om dina rosenblad som singlar ner.

Kram Lena

#10 - - marja westin:

Mattor o rosenblad!!! Fint!

men, brukare är ett ord som inte borde finnas

ogillar det verkligen! Vem har kommit på det!

Har själv jobbat inom vård o senare omsorg

i nästan 40år. Men ,aldrig haft eller mött några brukare.

Medmänniskor i massor! önskar dig allt gott

på det nya 2011

kramar maya