Miss tittade en sekund för länge på fel tangent

Kuk fitta balle stake jag skrev ett inlägg som försvann. Det handlade om gerd se håkans kommentarer. Hon är här och springer o-ringen det är jag säker på. Men imorgon kommer hon hem, håkan!
#1 - - eva:

Herregud, det måste ju vara som att bli tankeläst! fast värre!

#2 - - Mattias:

Jojo...

#3 - - pernilla:

(har inte med inlägget att göra)Tog min vanliga morgonpromenad med mina två vovvar runt lötsjön vid sjutiden som jag brukar göra innan jag åker till jobbet, stegade iväg med min Ipod i handen och hörpropparna i öronen, istället för att lyssna på nån musik(som jag brukar oxå, just nu har summerhits 2010 gått många varv)kom jag på! just det jag har ju laddat ner "sommarprat från P1" som en lotterisnurra hamnade jag på Tinas. kom hem åt frukost med tårar som droppade på blåbärssylten i min havregrynsgröt. Åkte till mitt jobb som samtalsterapeut. Ville bara säga tack Tina med massor av kramar:)

#4 - - Ylva L:

heja heja, så långt från politiskt korrekt och beskedligt pretto....



Ingen kan vara så himla klok som du är utan att vara en smula galen. Med förpubertala utbrott t ex.



Och trist för oss läsare att ytterligare en helt säkert läsvärd text (ja, lite mer läsvärd än könsorden) försvann ut i rymden. Men jag är ändå djup tacksam för att det finns så bra tekniska hjälpmedel att vi kan läsa dig, glasklart och knivskarpt. Författat med en stor portion tålamod. Du vann väl O-ringens "med starkaste kompassen ever"?

#5 - - Mattias igen:

Nå, låt oss nu utröna orsakerna till att texten försvann. Kan det ha varit Gerd? Jag har hört att de är spjuvrar, de på andra sidan. Stumfilmshumor, liksom. Krokben. Fish-slapping dance. Sånt gillar de. Vad säger du Tina? Vad tror Håkan?

#6 - - Sanna:

Det finns ett gäng fula ord men det är inte kuk fitta balle röv som är ypperligt användbara när man förlorat text. Förlorad text kommer aldrig att återkomma riktigt som sig själv utan får en annan orddräkt. Ibland kan det rent av bli bättre men oftast inte. Det är jätteballeskit! Absolut!

#7 - - margot loberg arvika:

Hej !

Oj vilket elände att jag " hittat " dej först nu, men nu har jag lyssnat på ditt -sommar- och läst ifatt på bloggen.

Jag ser verkligen fram emot att få träffa dej du tuffa kämpe, när du blir frisk igen !!!!

Jag skriver -verkligen- för det blir ju verklighet !

Kram så länge !

Margot i Arvika

#8 - - annika:

F*n så trist! Men jag tror som Mattias, det kanske var någon som hade ett finger med i spelet... Här hemma försvinner det saker ständigt och jämt, då tror jag att min storebror är här och fixar och skojar. Han dog för 5 år sedan och måste nog göra sig påmind!

#9 - - Jenny:

skönt att höra att vi är fler med den nivån på språket i bland. :)