tur

den här dagen hade jag kunnat leva utan.
vilken ynnest då att det kommer en ny imorgon.
#1 - - anne-marie:

#2 - - anne-marie:

Eller hur! Nu har jag gjort vad jag kan och lite till i sommarpratsfrågan. Bara att hålla tummarna. Får inte ens du veta före första juni?

#3 - - helena:

Den där tanken och inställningen ska jag helt fräckt sno åt mig - de urkna dagarna då jag vill dra täcket över huvudet och ta en "time- out", man måste bara genomlida dagen/ stunden/ minuten - men vilken ynnest att det kommer en ny dag/ stund / minut !!

Fast hur får man ihop det med mindfulnessperspektivet - att vara närvarande i nuet ? Eller måste man få ihop det - eller kan man få välja att vara frånvarande i detta nu och "återkomma" till ett annat lite bättre nu ?

Önskar dig ett bättre "nu" genast !

#4 - - Mattias:

Helena: Såklart bjuder varje dålig dag en utmaning att öppna upp nuet, så att det blir njutbart och till och med alldeles fullt. Vilken erfarenhet att ha med sig till nästa gång det kärvar!



Därmed inte sagt att det är LÄTT att hitta den öppningen. Då går det kanske bättre imorgon... "Bara att bryta ihop och komma igen" är en bra uppmaning tycker jag. Man ska vara snäll mot sig själv!



(tycker jag)

#5 - - O:

Dagen du vill glömma!



En minnesvärd dag

Kanske inte den bästa

Vad lär du oss då?



Att ta vara tid

Att se framåt och hoppas

på morgondagen



Hoppas tillräckligt många har röstat på dig som sommarpratare.

Det är oliiiiiidligt spännande!!!

Ha en bra dag!

#6 - - Lotta Axelsson:

Tina, den inställningen är makalös. Du är makalös. Jag önskar så innerligt att vi får höra dig sommarprata, vi har en hel del att lära av dig! / Lotta, Christinas dotter

#7 - - Tommy:

Grattis till sommarprateriet. Skall bli spännande.

#8 - - Gudrun Greger:

Grattis Tina!! Ska bli jättespännande att höra dina texter och tankar. Tror detta blir ditt genombrott. du kommer att få erbjudande från höger och vänster ( och då menar jag inte partier...eller så blir det kanske från dom också), resa runt och beröra massor med människor!



Kramar // Gudrun

#9 - - Christina:

Stort grattis! Har följt och berörts av klokheten i dina inlägg i bloggen i drygt ett år och ser fram emot att få höra dig i ett annat forum!

#10 - - ulrika hjalmarson neideman:

Grattis så himla mycket till sommarpratandet! Jag ser verkligen fram emot att höra ditt program. Hälsn Ulrika, kropp o själ