Utkast: Oct. 03, 2012

Visste ni att han pelle nånting som läser nyheter på rapport är han som spelade pelle i saltkråkan?
Man ser det om man tittar noga.

Är det verkligen sant?
Troligen inte
men jag älskar det ljuget.

Varje gång jag ser honom ler jag.
Tänker på vilka fina barndomsminnen han fick vid inspelningen.
Hans kanin.

Jag gillar bra ljug.
#1 - - anna nilsson, Sala:

HAHA, så busigt. Den knycker jag. hörde en rolig historia idag. Paradoxalt nog när vi väntade på att gå in på en begravning.. men ändå, här kommer den. "Det var en man som blev stoppad i tullen, tulltjänstemannen skaka på väskan och sa -vad har du här då? -Det är en karta över Dalarna svarade mannen. -Försök inte, det kluckar ju, sa tulltjänstemannen. -Ja, men det är Siljan förstår du väl! ;)

#2 - - Elin G:

hahaha. vad kul :) Det var ett bra ljug!

#3 - - KaosJenny:

Underbart, nu kommer jag också att le till Rapport, tack. Och jag älskar också bra historier. På jobbet har vi en karl som är underbar på att berätta grejjer, en del blir sura och tänker att de ska kolla upp allt och att det kanske inte stämmer... Jag tycker det är riktigt roligt. Han har några som man nästan skrattar ihjäl sig åt... Allt vi läser i böcker är inte heller sant så varför inte uppskatta även berättelser? Kram

Svar: Så sant!
Harpasione

#4 - - Anita:

Jag vet vem du menar o jag tror oxo att de e han....jooo de e han absolut. kram

#5 - - Irving:

Är det bara ljug? Det syns ju att det är han, lång väg!
Kram

#6 - - Livet just nu:

Hahaha!
Du måste mena: Miieelt!

När äldste sonen var liten var han så fascinerad av honom när han läste nyheterna och vädret. Han tjoade alltid högt och sa; mamma det är han, Miiellt som pratar!
Tydligen betonade han ordet; milt, på ett speciellt sätt och jag skrattar än idag när jag ser den mannen läsa nyheterna. Jag och Mannen tittar på varandra och säger; det är han, miieelt!

#7 - - Mooseeyes:

"Jag ljuger inte, jag hittar på!" vad det nåt barn i bekantskapskretsen som sa.

Stor skillnad! Ibland. /Mooseeyes

#8 - - gise:

Bra ljug är god litteratur

#9 - - Maggan:

Jag tänker på dig....och Mooseeyes nämnde ens innersta kärna tidigare. Den kan vara något mycket privat, som man inte ens vill delge sina allra närmsta. Men en del av din innersta kärna är ditt sinne för humor, vilken egenskap. Först tappar man andan när man läser om hur du upplever din situation. För att i nästa andetag komma med en humoristisk replik. Den där övergången från det svåra till det lätta. Och vilka vänner du har som skulle byta med dig om än bara för en stund för att göra livet lite lättare för dig.De vill bära dig på sina bara armar. Vilken gåva med sådana vänner i livet. Och jag, jag tittar också på Pelle i Rapport och tänker tillbaka på de lyckliga somrarna på Saltkråkan /Maggan

#10 - - Ann-Sofie:

Han är väl journalist på Kommunalarbetaren.... åtminstone var han det när jag jobbade på Kommunalarbetareförbundet. Inser att det förvisso var ett tag sen.