Älskade

Jag älskade chips.
Jag älskade kaffe.
Jag älskade passionsfruktssmak.
Jag älskade mackor och te.
Jag älskade falukorv och grillkorv.
Så är det.
#1 - - Kristina S:

Det låter så sorgligt. Men kvar i din hjärna finns det ju nervceller som längtar och kommer ihåg. Det borde vara möjligt att på något sätt få dem att fyra av i ett sprakande "wow!"?

#2 - - Anonym:

passionsfrukt,det låter gott o det låter vackert oxo vet inte hur en sån ser ut men nu ska det köpas hem en har aldrig smakat en sådan men får se vad de blir de blir troligtvis ett äpple eller nåt sånt för man tillhör ju människosorten brukare så man får ju snällt stanna hemma får väl skicka med en bild på frukten:)...det brukar vara så att om man älskar nåt ätbart vilket som helst så kan man nästan känna smaken även om man inte har käkat det sen man var liten ..kram o ha en bra helg

#3 - - Anita:

blev anonym men jag finns

#4 - - Franck:

http://www.youtube.com/watch?v=tZuBKcABXJ8 Karin själv läser.
Jag hade också passionsfrukten som favorit. Min syster och jag konkurrerade om den. En solig dag i trädgården vid kvarnhjulet (som agerade bord) stod hela världen still, bubblorna från läsken var det enda som rörde sig.

#5 - - karen:

Så är det! Också jag älskade mycket gott. Paj, lasagne, indisk mat och choklad eclair! Latte latte latte! Om jag kunde skulle jag äta ett äpple och dricka ett glas vatten <3

#6 - - KaosJenny:

Åh så drygt... Finns inte mycket tröst att säga om det. Vilken sorg... önskar vi hade kunnat tugga åt dig... jättekram

#7 - - Ann2:

I min rådlöshet kom jag att tänka på Nils Pantaloni Penell. Vet inte riktigt varför men tycker din ilska påminner om Barbro Lindgrens. Kan den finnas som ljudbok tro, annars får du leja högläsare bland assistenterna - ifall det är tillåtet?