Tiden är ingenting

Selma Lagerlöf har åkt i min Minibuss.
Hon ristade Elkan i lacken.
På insidan.
Vem annars?
#1 - - Evelina:

Det kallar jag minibuss med kvalitet.

#2 - - Mari:

Ja, man kan ju förstå om hon ville vara lite diskret. Annars hade hon väl valt utsidan. Och skrivit med större bokstäver så att inte bara du upptäckte det.

#3 - - Franck:

Jag var faktiskt tvungen att kolla, men namnet hon kunde ha skrivit istället i din bil var ju Olander. Men just när hon åkte med dig, så var det väl inte den känslan hon hade för henne just, utan för Elkan. Eller så hade hon bara tid för fem bokstäver den gången. (Såklart är det Selma som åkt med dig, för du menar väl inte att någon annan skrivit Elkan!?)

Svar: Tror du att hon var mer kär i olander än elkan?
Harpasione

#4 - - Ann-Marie Alexandersson:

Har du en så gammal bil? Är de med dig ska du absolut hälsa. Vart ska du?

Svar: Jag ser det varje gång jag åker med vår buss från 1994. Men vad är tiden? Ingenting. Om vi färdas med ljusets hastighet existerar vi alla samtidigt.
Harpasione

#5 - - O:

Så har jag lärt mig något nytt idag också. Elkan och Olander!

#6 - - Kristina S:

Jag trodde först att Selma ristade Sophie i nacken. Det verkade inte konstigt på något sått. Det är ganska möjligt om man sitter i baksätet. Och tar av sig bältet. Selma skulle säkert kunna ta av sig bältet och annat också. Dessa tanter hade ju en massa för sig. För att inte tala om tant Harpasione! Fast nackstödet är ju i vägen... Och så på insidan?!
Sedan läste jag om. Aha. Men insidan av lacken, det är mycket svårare.

Svar: Insidan av bussen. På lacken.
Harpasione

#7 - - KaosJenny:

Ja men så klart att det är så :-)

#8 - - Franck:

Jag har ingen aning vem hon tyckte om mest, men jag utgick från att det verkligen var Selma som suttit (dåtid?) i din bil. Tiden är ingenting.

Svar: Ja det är selma. Ristningen är fotograferad. Kanske lyckas jag visa den för er nångång.
Harpasione

#9 - - Franck:

Så häftigt att tänka sig att Selma faktiskt k a r v a t in 'Elkan' någonstans! (Och i din bil dessutom!) Det är inte det man väntar sig av en Nobelpristagare, eller!?