Jättebra!

"För mig existerar ingen besvikelse. Bara stolthet och tacksamhet. "

Känner ni igen citatet?
Zlatan
Om att lämna landslaget

Så ska jag säga till mig själv
Hela sommaren
Det kommer att gå jättebra
#1 - - Pia:

Hej
Har du hittat assistenter som täcker hela din sommar? Som du tror dig kunna lita på?

Svar: Nej absolut inte.
Harpasione

#2 - - O:

Kommer du att ta sommaruppehåll från bloggen? Precis som förra året! I så fall blir det tomt för oss. Önskar dig en skön sommar. Håller tummarna för att allt ska gå bra!

#3 - - Pia:

Förbannelse!!! Synd att jag sitter i rullstol, annars hade jag tagit jobbet! .......jaha, återstår att hålla tummarna för att din sommar ska avlöpa utan intermesson!

#4 - - FRK Zophie Klon:

OM jag hade lika mycket pengar som Zlatan skulle jag också sprida floskler omkring mig! Det känns oroligt att du inte hittat adekvat hjälp, måste inte kommunen gå in, inte för att jag själv litar ett dyft på dem. Mina nya favoriter är män i spannet 35-55 från mellanöstern, ja inom vården. De är hyggliga och ofta smarta med en stor respekt och anständighet. Men jag har fördelen att jag kan prata vilket underlättar. Jag önskar också att jag kunde hjälpa dig om inte annat som vakt över assistenterna!!!

Kram på dig finaste!

Svar: Kommunen jo det är ju de som är anordnare av min assistans. Om jag kunde prata skulle jag klara vilken assistent som helst. Nästan. Men när en assistentaspirant böjer sig framför datorn och försöker ge mig sondmat genom urinkatetern och jag inte kan prata Då är det inte kul. Hen insåg efter det att det inte var jobbet för hen. Så föll en till bort...
Harpasione

#5 - - FZK:

Hur går det för dig? du är det första jag tänker på när jag vaknar och ibland drömmer jag till och med mardrömmar om dur du har det. Personen du beskrev i ditt svar borde väl i alla fall ha en hjärna?? Finns det någon lösning i närtid eller ska du behöva ha det så här dygn efter dygn? Jag fattar inte hur handläggare etc kan sova när de vet att det ligger människor och kämpar för att överleva men inte får den hjälp de har rätt till!!! Det blir ju sommar varje år så det kan ju inte vara någon nyhet i alla fall.

Skäms över att jag inte kan vara till någon hjälp. men det hjälper ju inte dig!

Kram

Svar: Jag sliter hårt den här sommaren. Utan semester eller extra betalt. Kan bara hoppas att chefens samvete gnager sönder hans semester.
Harpasione