Jag förstår att ni tröttnar

Jag är dum
Och ful
Och jag kan inte skriva längre
Säg inte emot!
Förhoppningsvis är det tillfälligt
#1 - - O:

Dum - det kan jag inte tro!
Hur du ser ut har jag ingen aning om!
Hoppas verkligen att du kommer att fortsätta skriva!

#2 - - Anonym:

Har verkligen inte tröttnat. Det andra håller jag inte heller med om! Gillar din blogg, det finns ett djup som tilltalar mig. 💗

#3 - - Anonym:

Du är motsatsen till dum, hur vi ser ut spelar ingen roll alls här- vilket är väldigt skönt. Skriv som du vill och kan, vi gillar ju dig och det du skriver, så vi säger emot och vi tröttnar inte!!!

#4 - - Anna:

Kan inte tänka mig att du är dum, då skulle du inte kunna förmedla så många fina, djupa och tänkvärda texter. Om du är ful? Har ingen aning om vad du själv och andra tycket, men jag anser att ingen är ful. Att du inte kan skriva längre måste vara otroligt jobbigt, frustrerande. Förstår att det tar tid och jag är väldigt nyfiken på filmen du medverkade i, den angående ögonstyrning. Eller vad det heter. Kan den ses nånstans? Vill gärna göra det för jag fattar inte hur det funkar. Och i filmen kan jag dessutom se "hur ful" du är. Önskar dej en underbar maj!

#5 - - Maggan:

Nej, absolut inte. Jag älskar din blogg. Du har gett oss insyn och förståelse för en värld som varit osynlig för oss. Och jag älskar dina fyndiga inlägg som ger en ytterligare dimension åt tillvaron. Jag vill tacka dig för du skriver om viktiga saker och snälla, sluta inte skriv.
En vårkram från mig

#6 - - Pia:

Hm. Nu gör du mig orolig. Menar du att dina ögon börjar få svårt att skriva? Eller menar du att du tappat lusten och inspirationen för att skriva?..... det sista oroar jag mig inte för. Du har mycket att säga. Så om inte idag, så imorgon, kommer du berätta dina tankar igen. Jag hoppas verkligen det.

#7 - - Karin:

Det är så starkt att du skriver och att du inte kan skriva långt och redigerat varje gång fattar vi. Det är ändå viktigare och mer eget än det mesta som finns att läsa. Kram!

#8 - - Anonym:

Som du vill!

#9 - - Hillevi:

Ja, fortsätt bara. Du behövs.

#10 - - Lisalucidor76:

Jag förstår inte. Jag nästan förstår.