Intervju

1
Nu är jag med i Allers!
 
#1 - - Maggan:

Det måste jag läsa, spännande.
Trevlig Helg, Tina

Svar: Nr 28!
Harpasione

#2 - - Maggan:

Så bra, jag tänkte just fråga i vilken tidning. Tack
Puuh så varmt vi har det idag

#3 - - Lina:

Hej Tina och så kul att du är med i Aller! Jag skulle gärna vilja komma i kontakt med mig, så om du har möjlighet får du gärna skicka mig ett mejl!

#4 - - Annelie Lundh:

Hej Tina!
jag är också med i Allers prenumererar just nu på Tidningen Allers,en bra tidning många korsord älskar o lösa korsord,,ha en fortsatt fin dag o helg,styrkekramar från mig,

Annelie

#5 - - Anna :

Hej kusin!
Ja jag såg det! Kul att läsa lite om dig, har undrat mycket hur du har det. Köpte även din bok och läste den.👍 Ha det gott Tina och kram till dig från din kusin Anna Bonsér

Svar: Kul att höra av dig! Hoppas allt är bra med dig!
Harpasione

#6 - - Maggan:

Jag har läst din artikel i Allers

Jag slås av några tankar:

När man mister sitt "yttre" liv så har man kvar sitt "inre" och utvecklar det, du har syn, hörsel, smarta tankar, ditt leende, de levande ögonen, datorn som ger dig kontakt med yttervärlden. Du ger hopp åt så många, att en sjukdom som man trodde var det värsta som kunde hända en, har du efter att ha gått igenom sorgen och förlusten vänt till något viktigt och bra. Du har dina barn, dina syskon, familj och vänner och inte minst oss, dina bloggvänner här.

Vilken underbart härlig bild på ditt Instagram där du ligger ute på din säng och får håret tvättat, vid din sommarstuga med fågelkvitter och sjön som skymtar. Jag kan förnimma den känslan.
Tack, Tina....

#7 - - Anna Margareta:

Åh, jag har missat detta, jag måste försöka få tag på ett nummer! Hur jag nu gör det? Hummm. Får kolla.