Live at heart

1
https://www.instagram.com/p/B2BRLcPIx-3
 
Jag har varit på Live at heart, en musikfestival i fyra dagar förra veckan.
Jag blev trött och ögonen blev utmattade, men det var det värt.
Nu har jag sovit och vilat i tre dagar, så nu är jag rehabiliterad.
Och rik på ny musik.
Levande musik kan man ha glädje av hur förlamad man än är.
 
#1 - - Irving:

Låter härligt! Att vara i musik gör att man känner sig levande, och den finns kvar i själen länge. Kul att allt klaffade med planeringen så du kunde åka. Kram

Svar: ,My Son The Hurricane, var en upplevelse! :-)
Harpasione

#2 - - Maggan:

Det låter härligt Tina...Musiken gör något med oss, rör vid vårt inre. Jag kan ofrivilligt gråta till viss musik, eller känna glädje, ja alla möjliga känslor. Musiken har ett eget språk och är universell. Maxida Märak, den samiska artisten som också slåss för samernas rättigheter formulerar musikens betydelse på ett bra sätt: Musik är det mest starka politiska vapnet, den når fram till alla människor och kan nå en grupp som politiker inte når, eftersom politiker mest vänder sig till andra politiker. De talar inte "vanliga" människors språk. Och musiken når in till hjärteroten.

Så fint att du fick uppleva detta och det stannar kvar. Priset som man får betala genom rekreation och eftertanke efteråt är absolut värt detta som berikar vårt inre. Idag en sån där fin krispig härlig höstdag som jag älskar. Vinden lite alltför hård men ändå....

Svar: Jag har njutit av solen idag.
Harpasione

#3 - - Karin:

Hej Tina!
Jag måste berätta att jag ännu en gång har refererat din fråga i ditt program Sommar där du frågar när ett träd i skogen dör. När jag jag själv börjar bli äldre och det finns personer omkring mig som har svårt att se hur de ska stå ut med sig själva som mindre produktiva, som orkeslösa, som ... annorlunda för sig själva,då refererar jag din fråga och berättar om dig. När min faster dog 2013 refererade jag delar av ditt tal på minnesstunden. Jag hade umgåtts mest med min faster efter hennes 85-årsdag. Jag hittade din blogg just idag när jag återigen berättat om dig. Tack igen Tina.

Svar: Just det är bland det bästa jag har tänkt och skrivit tycker jag. Jag har också använt det på en begravning. Tack för att jag fick veta!
Harpasione