Tacksam som faan

Det är bara att tugga i sig att vårt gemensamma samhälle prioriterar patientsäkerhet vid misslyckade skönhetsoperationer högre än att jag får assistans på en fem dagars resa.
Jag har aldrig i hela mitt liv känt mig drabbad av samhällets resursbrist.
Förrän igår kväll.
Det känns knappt mödan värt att fylla i Riksfärdtjänst ansökan och packa en miljon saker för två ynka dagar i paradiset.
Men nu är det så att det är viktigare att de som inte var nöjda med sin nästipp inför sitt bröllop, utan opererade den hos en klåpare som misslyckades, ska få upprättelse än att jag får åka till min sommarstuga i fem dagar.
Jag tuggar i mig och är tacksam.

Kommentarer
Postat av: Lisbeth

Snacka om felprioritering! Det är inte rätt. Blir arg och ledsen på samma gång. Skriver till landstinget, för det är väl de som anger prioriteringsordningen.

Faderns sambo hade sparat pengar för att i operera bort lite lös hud efter graviditeter. Pappa klappade henne på magen och sa "den är ju fin, inte behöver du göre det". Sedan köpte de en ny soffa istället. Jag har f.ö. en jätterolig nästipp. Den ger ansiktet karaktär, tycker jag.

2017-06-30 @ 19:16:53
Postat av: O

Önskar dig sköna dagar i sommarstugan.

2017-06-30 @ 20:23:59
Postat av: Lena

Åh vad jag kan förstå hur du känner, tittade på något program om skönhetsoperationer tillsammans med min ALS-sjuka man (12 år sedan han gick bort) och den känslan att sitta intill någon med den sjukdomen och samtidigt se på skönhetsoperationer går inte att förklara för någon som inte vet vad ALS innebär. All styrka till dej!

2017-06-30 @ 20:32:33
Postat av: Jenny

Jag hatar tacksamhet.
Det är inte så enkelt att bara tugga i sig nåt heller. Resursfördelning är alltid väldigt irriterande på ett eller annat sätt. Jag instämmer med dig. Är väldigt avis på din sommarstuga och har dessutom en ful näsa . Kram

Svar: Operera den INTE!!! ,
Harpasione

2017-07-01 @ 18:01:13
Postat av: Irving

Galenskaper! Är det något i vården som verkligen fungerar längre?

2017-07-10 @ 16:44:22
Postat av: Anonym

Blir så arg så jag mår illa!

2017-07-19 @ 00:17:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0